sunnuntai 26. lokakuuta 2014

118# Tallin uudet asukkaat

Komeetta ja ylläpidossa Whyme

Parisen päivää sitten talliin saapui SL Starred Comet eli Komeetta, sekä D.R Why Not Me jonka kaikki varmaan tuntee Whymenä. Whyme tuli ylläpitoon tänne Kht Legendan luota! Katsoo kuinka kauan Whyme täällä seikkailee, tein Whymellekkin sivut siksi aikaa kun se on täällä ylläpidossa. Komeetta taas jää ihan täyspäiväiseksi jäseneksi, katsoo kuinka kauan se sitten tallilla pyörii.

Aloitetaan Komeetasta;


Komeetan on siis valmistanut minä (Pinja), jos joku käsialasta tunnisti. Komeetta on noin 138cm korkea saksanratsuponi. Luonteeltaan aika kiva, kuitenkin jo 10-vuotiaaksi hyvin taitamaton, varsinkin estepuolella. Koulussakaan ei ole hehkuttamista, ehkä se ajan mittaa menee parempaan päin. Komeetta on kuitenkin minun mielestäni söpö ja merkki onnistui mielestäni hyvin.


Komeetta on todella hankala kuvattava, siitä saa hirveän hankalasti söpöjä kuvia! Koko ajan menee pieleen, ehkä Komeetta ei ole ihan kuvattava herra? Se ei kyllä paljon valokeilassa halua olla!

Kuolaimet ja irto-ohjat.. *sigh* taiteellista


Komeetan turpa.. :)

Sitten Whymeeen;

Kuten jo sanoin tämä ihastuttava herra tuli tänne ylläpitoon joksikin aikaa, en vielä tiedän kuinka kauan Whyme meillä asustelee, mutta toivottavasti pitkään! Whymeen ihastuin jo leirillä * ihastunut ilme* Siis,. Whyme tuli sitten postissa ja menin heti täyttämään sen ja laittamassa kepin. Sen jälkeen Whymelle omat suitset (jotka sitten annan vaikka Komeetalle, jos ja kun Whyme lähtee) ja ratsastamaan orilla! Whymestä sain kivoja kuvia.

Sinne se kaksikko sitten jäi :)

Disney pesupaikalla, uuden riimunsa kera, taustalla sannin ponit Baby sekä Fina.

Syyslomani on nyt ohi ja blogi jatkaa samalla mallilla.

Muistakaa äänestää seuraava spesiaali postaus!