keskiviikko 15. lokakuuta 2014

112# Esteillä irrottelua

Korkeilla vai matalilla?


Hei taas!

Tänään 15.10 päätin sitten hiukan irrotella esteillä, hiukan päästää paineita pihalle kokeista ja muista mahdollisista. Otin sitten Fixu herran kanssa oikein kunnon estetunnin, joka ihan oikeasti kesti sen koko tunnin hiukan yli. Hypättiin 20cm esteistä aina 75cm esteisiin asti. 

Ainoa kakka kuva :D

Aloitimme ihan pienillä 20cm korkealla suhteutetulla linjalla, sen jälkeen kun olimme uralla ravailleet ja laukkailleet. Koko ajan tuntui menevän liian lähelle, eikä esteiden siirtäminenkään auttanut mitään. Noh, sen takia tulee noita mun tyylikkäitä ´´peurahyppyjä´´ mitä kaikki sanovat, ainakin siis sisäpiirin ihmiset ja itsekkin sanon näitä peurahypyiksi. Koska.. ymmärrätte kun vain näette. Välillä menin pitkällä sivulla voltin ja hyppäsin ensimmäisen esteen ja siitä sitten jatkoin linjaan. Jatkoimme suhteutettua linjaa 60cm korkeuteen asti. Mistä sitten vaihdoimme hiukan tehtävää.. Menimme jossain vaiheessa okseria, pystyä, ja.. kaiken näköistä, ehkä video auttaa tajuamaan enemmän selostuksestani, en kerkeä nyt selostamaan hirveästi, tässäkin on mennyt jo tunti ja pitäisi keritä lukea kokeisiin ja.. ja... Nyt sain vihdoin videonkin toimimaan! ^_^''

En muista ´´vaiheista´´ jaksanut selostaa mitään.. pitää lukea, krooh pyyh -_- Kuitenkin yleisesti oli aika huono hyppypäivä, koska nuo minun kaurisloikkani, siihen nähden että pääsin 75cm oli aika hyvä minun hyppypäivälleni, noh, sanotaan että oli ihan kohtuu. Tuli tosin pari kieltoa ja pudotusta, ja yksi täpärä kolahdus, näette sen videon loppupuolella hidastetussa videossa jos olette tarkkasilmäisiä! Ja pari keltaa tuli raapaisemalla alas ja 80cm okserille iski rimakauhu..
Nähdään taas pian!