lauantai 18. lokakuuta 2014

114# Hiukan suuremmalla hevosella

Nimittäin tallin tämän hetken suurimmalla..

Joko arvasit? Jep Ronjalla. Tänään päätin taas vaihteeksi päästellä höyryjä ja rääkätä itseäni (eh..) joten päätin ottaa sitten vähiten tässä kuussa liikutetun; Ronjan. Ronja on aika painava eikä sillä kauhean suuria ainakaan ise kykene menemään. Silti korkein este jonka tänäänkin hyppäsi oli 70cm, vaikka sekin tuntui todella suurelta Ronjan kanssa! Toisinkuin vaikka Tetriksen kanssa.

Ainoa kuva tästä ratsastuksesta..

En jaksanut tapella kamerani kanssa joten kuvia tuli vain yksi ihan mukaan asti; harmi. Tarvitsen paremman kameran. Joka tapauksessa Ronjalla ja minulla meni ihan jees. Korkeimmilla esteillä Ronja oli vähän puhki ja sen jälkeen se vasta olikin jumissa eikä oikein liikkunut, noh, lopuksi menimme ihan pikku sarjaa sitten. Ronjalla oli tosi kiva hypätä jotain korkeata, vaikka se onkin haaste. Videota otin sitten taas senkin edestä ja saatte taas katsoa koosteen.. Tosin pari pudotusta tuli kiitos minun ja yksi kieltokin sitten tupsahti sieltä, se kielto tosin oli odotettavissa. 70cm esteellä ensin kielto, sitten pudotus ja kolmannella kerralla yli! Kolmas kerta toden sanoo eikö?

Anteeksi surullinen musiikki valinta tälle koosteelle!
2 kommenttia:

  1. äää mä nii haluun ratsastaa tolla ronajalla *w* en malta oottaa et tulee sopiva loma nii raahaudun kerranki porii nii ratsastan sen puhki 8))

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!