sunnuntai 2. marraskuuta 2014

119# Kisapäivä - My Day kuvina

Äänestysten tuotosta;

Kisapäivä - My Day kuvina. Siis tiesin jo pari päivää sitten että mikä äänestyksen ehdotuksista voittaa ja kisat oli sopivasti tulossa joten My Day päätyi tälle päivälle. Menin kisoihin Kht Lumokuuhun. Osallistuin Mintalla sekä Fixulla esteluokkiin. Pitihän tunnille ja näyttelyihinkin osallistua, mutta se jäi. Harmi. No ehkä taas pian uudestaan! Aloitetaan kuitenkin päiväni kertaaminen;


Heräsin aamulla 8.27 vaikka herätys oli jo yhdeksältä, havahduin täydellisestä unestani kisa aamuun. Että jännitti, vaikka lähtöön oli monta tuntia! Keräsin vaatteeni ja menin alakertaan.


Sitten päätin mennä koneelle, koska valmisteluja ei tarvinnut vielä tehdä. Surffailin facessa, katsoin blogin ja yleensäkkin seikkailin netin puolella. Olin koneella ehkä 1½ tuntia ennen kuin edes harkitsin järjestelyjen aloittamista.


Pitihän se Naksukin pihalla käyttää (kuten huomaatte maa on jäässä) Oli 0 astetta pakkasta ja kello oli jo puoli kymmenen! Kuitenkaan karvaista otustamme se ei tuntunut haittaavan.


No sitten hain hevoset tallista ja niiden varusteet. Rupesin putsaamaan varusteita ja tarkastin että niissä on kaikki hyvin, onneksi kaikki oli ehjänä ja lähes siistinä. Samalla laitoin jalkoihini ylimääräiset härpäkkeet suojaamaan niitä, varmuuden vuoksi.


Sitten hepat olivatkin valmiita lähtöön, Fixu että Mintta (takana, ei näy kunnolla) Sitten oikeastaan vain enää odoteltiin kunnes olisi aika lähteä.


Varttia yli yksitoista koitti lähtö, joten hepat pussukkaan ja eikun pyörällä matkaan!


Varttiavaille kaksitoista olin viimein perillä Kht Lumokuussa. Kuvassa Lumokuun hevosia. Melkein heti siitä (kun kaikki saapui) alkoi ensimmäiset luokat..

Ensimmäisen luokan (puomi-ristikko) ratsastin Mintalla, menimme kyllä ihan jees aina neljännelle esteelle asti josta juoksimme ohi (hups), käännökset oli omasta mielestä hyviä, mutta se neljäs este, osasin radan kyllä ennen suoristusta, mutta se neljäs koitui koko ajan haasteelliseksi! ITse radasta ei jäänyt hirveän hyvä maku suuhun, tulihan minulle kuitenkin 4vp, ei sijoitusta. Kiitos kuvista Essille!


Mintta oli hyvin vauhdissa, mutta ratsastaja ei vain osannut.


Aika yritettiin sitten saada kiinni näillä upeilla kulmilla.

Toisen luokan (50-60cm) menin jälleen Mintalla, nyt ajattelin että on pakko mennä paremmin, mutta ei! Heti alkuradasta rupesin epäröimään ja se neljäs este jäi taas ylittämättä! Ei kiesus miksi pelleksi itseni tunsin. Mintta meni taas ihan hienosti ja vauhdissa, mutta minä koko ajan mokasin! Taas tuli 4vp enkä sijoittunut, tulin hakemaan puhdasta perusrataa mutta en sitten onnistunut siinä, ainakaan, Mintan kanssa.


Tässäkin luokassa piti yrittää ottaa aikaa kiinni, mun sähellyksistä.


Voi voi, ehkä ensikerralla Mintta.

Sitten olikin enää viimeinen luokka nimittäin 70cm. Sen starttasin Fixulla. Olin helpottunut hevosen vaihdosta ja kertasin rataa vielä kerran ennen lähtöäni. Ennen radalla lähtöäni päätin että saan puhtaan ja nopean radan. En unohtanut yhtään estettä ja kiisimme Fixun kanssa 70cm radan läpi. Esteet ei tuottanut ongelmia, ei edes pieniä. Fixu meni niin upeasti! Olin siitä niin ylpeä!


Fixu ylitti kaikki 70cm esteet virheittä, upea heppa!


Edes tämä sianselkä (70cm) este ei saanut Fixua tai minua epäröimään!

Ja radan jälkeen palkintojen jaossa, viimein, yritys oli tuottanut tulosta! Kun kolmas palkinto oli jaettu, oletin että en voinut enää sijoittua, mutta sijoituin toiseksi! Voi sitä hämmästyksen määrää! Viimeisestä luokasta jäi upeat fiilikset, olisi jäänyt ilman sijoitustakin. Eli siis; 2. sija


Tässä näin minulle ojennetaan 2. sijan pokaali.


Fixu on ylpeä pokaalistaan, ainakin näin yhteiskuvassa.


Mutta sitten oli jo aika lähteä kotiin päin. Kotiin päästyämme otimme hevosilta varusteet pois ja loimet päälle, hikisiä kun olivat ja oli todella kylmä (hrr..)


Sitten ylimääräiset höpötykset pois jaloista.


Sitten jätin väsyyneet hevoset lepäämään ja menin itsekkin hiukan rentoutumaan.

Nähdään taas pian!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 2. Teillä meni mielestäni tosi hyvin! Ei tuollaiset pikku unohdukset niin pahoja ole :) Onnea vielä kerran sijoittumisestasi ja kiitos kun osallistuit!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset =3 Ja keväällä uudestaan! ;)

   Poista
 3. Oi että onko siellä päin näin paljon harrastajia :o On tuntunut että olen tän seudun ainoa harrastaja! Löytyykö näiltä ihmisiltä nettisivuja tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kolme tuli myös tampereelta, itsekkin ajattelin että olen ainoa,.. En muista tiedä mutta Kht Lumokuulla joka järjesti kisan on sivut/blogi: http://khtlumokuu.blogspot.fi/

   Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!