Toiminta

Kaikkein aktiivisimmin toimintamme näkyy valmennuksia, päiväleirejä ja leirejä pidettäessä, sekä antaessamme hevosia muiden kilpailtuttavaksi. Kasvatamme myös hevosia ja poneja aktiivisesti. Olemme pitäneet aktiivisesti toimintaa kesästä 2017.

Kisaus-diilit

Itse tallinpitäjän eläköidyttyä kisakentiltä tarjoamme hevosiamme ympäri Suomen ratsatajille kisoihin ratsuiksi. Pyrimme ottamaan jokaiselle hevoselle 1-2 vakituista kilpailijaa. Tallinomistaja itse tuo hevoset kisoihin, tarjoaa valmennuksia ja mahdollisesti kisaamisen sisältyy myös osa-aikaylläpitosopimus. Toiminta aloitettiin aktiivisesti 2018 loppupuolella.

Kisaus-diili sisältää
→ Kisaamisen hevosella
→ Mahdollinen valmentautuminen hevosella
→ Valmennuspäivät, leirit tms. omistajan puolesta
→ Mahdollinen osa-aikaylläpitomahdollisuus
→ Ihanan kannustavan valmennusporukan

Miten diili toimii?
Sovimme tapauskohtaisesti kaikki diilin yksityiskohdat. Pääasiassa diili pyörii hevosen kisauttamisen ympärillä. Mahdollista osa-aikaylläpitoa lukuunottamatta hevoset majailevat minun luonani Porissa. Kuljen kuitenkin autolla (riippuen omista menoista, kisoista tms.) mahdollisiin kisoihin tuoden hevosia ratsastajille. Kaikki suuret ja tunnetut kilpailut ovat automaattisesti listalla (SM-kilpailut, KKA, Capota Cup tms.) Kaikki hevosellasi voittamat palkinnot tms. kuuluvat tietenkin automaattisesti sinulle. Itse hyödyn diilistä saamalla hevosen kisakalenteriin täyttöä ja mahdollisuutta julkaista kuvia sinusta ja hevosestani omalle tililleni. Jos sinulla on kysyttävää, kysy rohkeasti.

Katso kisauslista.

Päiväleirit ja leirit

Keästä 2017 lähtien on Speedlimitissä pidetty leirejä kahdessa eri muodossa: päiväleiri ja pidemmät leirit. Päiväleirejä pidetään aktiivisemmin kuin pitkiä leirejä. Päiväleirit sisältävät yleensä noin kolme ohjattua tuntia, sekä mukavan yhdessä vietetyn päivä! Päiväleirin hinta on kiinteä 15€/hlö, joka sisältää päivän ohjatut tunnit, hevosten käytön ja välipalan. Pidemmät leirit kestävät yleensä sen kolme päivää sisältäen yhteensä vähiintään viisi ohjattua tuntia, hevosten käytön, ruuat, majoituksen, leirikisat ja -kasteen, uittoretken ja kaikkea muuta mukavaa! Pitkien leirien hinta vaihtelee 55-65€/hlö. Tervetuloa leireilemään!

Tulossa olevat
Päiväleiri 9.6.2019
Kisausdiililäisten päivävalmennusleiri 00.00.2019
Yleisleiri 00.00.-00.00.2019

Jo menneet
Päiväleiri 6.7.2018
Yleisleiri 10.6.-12.6.2018 +
Päiväleiri 22.04.2018
Hiihtoloman päiväleiri 21.2.2018 +
Syyspäiväleiri 9.10.2017
Päiväleiri 31.7.2017

Valmennukset

Tulossa pian.

Tuomarointi

Tulossa pian.