Toiminta

Kaikkein aktiivisimmin toimintamme näkyy valmennuksia, päiväleirejä ja leirejä pidettäessä, sekä antaessamme hevosia muiden kilpailtuttavaksi. Kasvatamme myös hevosia ja poneja aktiivisesti. Olemme pitäneet aktiivisesti toimintaa kesästä 2017.

Kasvatustoiminta

Meillä pyörtii kasvatus omien kasvatusrotujemme kanssa. Tavoitteellista kasvatusta on meillä ollut keväästä 2018 asti. Kasvatusrotuinamme toimii welsh ponit (sektiot a ja b), erilaiset ratsuponit ja puoliveriset. Tavoitteennamme on kasvattaa hyväluonteisia ja lajiin kuin lajiin sopivia ratsuja. Kaikki terveet, hyvä luonteiset ja  vähintään 3-vuotiaat orit, sekä tammat sopivat meillä jalostuskäyttöön. Kasvatusnimenämme käytämme pääasiallisesti Speedlimit's, myös SL, Nopeusrajoituksen ja frá Speedlimit ovat vaihtoehtoja kasvatusnimeä mietittäessä.

Kasvatustoiminnan lisäksi kaikki Speedlimitin asukkaat tarjoavat sukua. Orit antavat rajattomia astutuksia jalostuskelpoisille tammoille. Tammat ovat pääasiallisesti omassa käytössä, mutta aikaisempina vuosina, jolloin ne eivät ole saaneet varsoja voidaan täyttää muiden hevosilla. Tammat voivat saada vain yhden varsan vuodessa. Varsa ikääntyy 3-vuotiaaksi aikaisintaan kolmen viikon jälkeen. Takarajaa ikääntymiselle ei ole.

Katso kasvattilista.

Kisaus-diilit

Itse tallinpitäjän eläköidyttyä kisakentiltä tarjoamme hevosiamme ympäri Suomen ratsatajille kisoihin ratsuiksi. Pyrimme ottamaan jokaiselle hevoselle 1-2 vakituista kilpailijaa. Tallinomistaja itse tuo hevoset kisoihin, tarjoaa valmennuksia ja mahdollisesti kisaamisen sisältyy myös osa-aikaylläpitosopimus. Toiminta aloitettiin aktiivisesti 2018 loppupuolella.

Kisaus-diili sisältää
- Kisaamisen hevosella
- Mahdollinen valmentautuminen hevosella
- Mahdollinen osa-aikaylläpitomahdollisuus

Miten diili toimii?
Sovimme tapauskohtaisesti kaikki diilin yksityiskohdat. Pääasiassa diili pyörii hevosen kisauttamisen ympärillä. Mahdollista osa-aikaylläpitoa lukuunottamatta hevoset majailevat minun luonani Porissa. Kuljen kuitenkin autolla (riippuen omista menoista, kisoista tms.) mahdollisiin kisoihin tuoden hevosia ratsastajille. Kaikki suuret ja tunnetut kilpailut ovat automaattisesti listalla (SM-kilpailut, KKA, Capota Cup tms.) Kaikki hevosellasi voittamat palkinnot tms. kuuluvat tietenkin automaattisesti sinulle. Itse hyödyn diilistä saamalla hevosen kisakalenteriin täyttöä ja mahdollisuutta julkaista kuvia sinusta ja hevosestani omalle tililleni. Jos sinulla on kysyttävää, kysy rohkeasti.

Katso kisauslista.

Päiväleirit ja leirit

Keästä 2017 lähtien on Speedlimitissä pidetty leirejä kahdessa eri muodossa: päiväleiri ja pidemmät leirit. Päiväleirejä pidetään aktiivisemmin kuin pitkiä leirejä. Päiväleirit sisältävät yleensä noin kolme ohjattua tuntia, sekä mukavan yhdessä vietetyn päivän! Pidemmät leirit kestävät yleensä sen kolme päivää sisältäen yhteensä viisi ohjattua tuntia, leirikisat, uittoretken ja kaikkea muuta mukavaa! Tervetuloa leireilemään!

Tulossa olevat
Ei tulossa olevia leirejä

Jo menneet
Päiväleiri 6.7.2018
Yleisleiri 10.6.-12.6.2018
Päiväleiri 22.04.2018
Hiihtoloman päiväleiri 21.2.2018
Syyspäiväleiri 8.10.2017
Päiväleiri 31.7.2017

Valmennukset

Tulossa pian.