Omistaja


Nimi kutsutaan Pinjaksi
Syntynyt vuonna 2000, Suomi
Sukupuoli tyttö slash nainen
Väri ja merkit brunette, vihreänruskeat silmät
Korkeus on n. 171cm
Osaaminen valmentaja ja tuomari
Luonne hieman outo ja tulinen persoona ujoudella maustettuna
Minä, tallin omistaja, olen harrastanut keppihevosia aktiivisesti jo vuodesta kesästä 2012, jonka aloitin kaverieni innostamana. En kyennyt harrastuksen alussa harrastamaan ollenkaan oikeita hevosia ja niin sanotun vastineen löytäminen oli pelastus arkeen. Ratsastuksen aloitin noin puolivuotta keppihevosten jälkeen, mutta keppihevoset eivät kadonneet elämästäni mihinkään. Harrastuksen alkuvaiheilla minua ei kiinnostanut kisata tai mennä vakavamielistä koulu- tai esteratsastusta vaan harrastus oli puhtaasti aloittelijan kengissä. 

Kuitenkin vuonna 2012-2013 olin osallistunut ensimmäisiin ratsastuskoululla järjestettäviin keppihevosestekilpailuihin edes menneellä hevosella nimeltä Skipper. Vuonna 2015 yritin aloittaa kisaamisen, mutta luovuin ajatuksesta. Seuraavan kerran kisasin helmikuussa 2016 ja aktiivinen kisaaminen alkoi kesällä 2016. Vuonna 2016-2017 tavoitteeni oli osallistua SM-kilpailuihin haastamalla itseni ja hermoni. Osallistuinkin kür-luokkaan hevosellani nimeltä Bitte ja ratsastimme vuoden SM-kisojen kür-luokasta 3. sijan.

Kilpailin vielä kesän 2018 aktiivisesti, mutta kesän siirryin kokonaan pois kilpailukentiltä ja siirryin valmentautumisen, leirien pitämiseen ja antamaan hevosiani muiden kisattavaksi.

→ Olen virallisesti SKY:n hyväksymä virallinen estevalmentaja että -tuomari.
→ Toiminut myös kahtena peräkkäisenä vuotena SKHH:ryn päättäjäjäsenenä (2016-2017)
→ Toiminut sihteerinä Porin Derbyissä (2017)
→ Tuomaroinut SM-kisoissa koululuokkia (2018-2019) ja pikkukisoissa (2019-)
→ SaKeRan aktiivinen jäsen