Omistaja


Nimi kutsutaan Pinjaksi tai Piiksi
Syntynyt vuonna 2000, Suomi
Sukupuoli nuori nainen
Väri ja merkit brunette, vihreänruskeat silmät
Korkeus on 171cm
Osaaminen valmentaja ja tuomari
Luonne hieman oudohko persoona ujoudella maustettuna
Harrastusvuoteni pähkinänkuoressa
Minä, tallinomistaja, olen harrastanut keppihevosia aktiivisesti jo vuodesta kesästä 2012, jonka aloitin kaverieni innostamana. En kyennyt harrastuksen alussa harrastamaan ollenkaan ''oikeita hevosia'' ja niin sanotun vastineen löytäminen oli pelastus arkeen. Ratsastuksen aloitin noin puolivuotta keppihevosten jälkeen, mutta keppihevoset eivät kadonneet elämästäni mihinkään. Nykyään keppihevoset  eivät missään nimessä ole minulle vastine vaan oma erillinen harrastus, josta nautin kaikkien näiden vuosien jälkeenkin. Ensimmäisinä keppihevosvuosinani harrastus oli kuitenkin täysin lasten kengissä.

2013 olin osallistunut ensimmäisiin ratsastuskoululla järjestettäviin keppihevosestekilpailuihin edesmenneellä knabstrub orilla nimeltä Skipper. Aktiivisen kisaamisen aloitin vasta kesällä 2016. Siihen asti olin kehittänyt itseäni ja ratsastustani pääasiallisesti omin voimin valmentautua kerran tai kaksi muiden ihmisten silmien alla, kuten hyvin tunnetun Aiskun ja Alisan. Vuonna 2017 tavoitteeni oli osallistua SM-kilpailuihin haastaen itseni ja hermoni. Osallistuinkin kür-luokkaan hevosellani VE Charmant Buttermilch ja ratsastimme luokasta 3. sijan. Kilpailin vielä kesän 2018 aktiivisesti, mutta kesän jälkeen siirryin kokonaan pois kilpailukentiltä ja siirryin valmentautumiseen ja tuomarointiin.

Kesällä 2019 jouduin lopettamaan aktiivisen ratsastuksen kokonaan kantapäässä olevan nivelpussin tulehduksen vuoksi. Olin lähes kokonaan ratsastamatta puolisen vuotta ennen kun minulle näytettiin jälleen vihreää valoa ja hieman ennen vuosikymmenen vaihdetta liityin toiseen keppihevostiimiini, joka tunnetaan nimellä Hobbyhorseteam United. Aikaisemmin olin kuulunut Team Distanceen (2018) Tulevaisuuden tavoitteita on nauttia harrastamisesta, kilpailla SM-tasolla, valmentautua ja valmentaa, sekä jatkaa tuomarointia ja palata lähemmin SKKH:n toiminnan pariin.

Kuinka olen mukana?
→ Olen virallisesti SKHH ry:n hyväksymä virallinen este- ja kouluvalmentaja että tuomari.
→ Toiminut myös kahtena peräkkäisenä vuotena SKHH:ryn päättäjäjäsenenä (2016-2017)
→ Toiminut sihteerinä Porin Derbyissä (2017)
→ Tuomaroinut SM-kisoissa koululuokkia (2018-) ja pikkukisoissa (2019-)
→ SaKeRan ja SKKH ry:n aktiivinen jäsen