sunnuntai 19. lokakuuta 2014

115# Blogi hyllylle

Otsikko kertoo teille kaiken..

Hei kaikki lukijani. Mulla on tulossa syysloma ja haluaisin nauttia siitä jokseenkin, ilman koulujuttuja (suurimmaksi osaksi) ja stressiä blogista. Tai alunperinkään mistään. Joten Blogin on aika jäädä hyllylle sen ajaksi. Teen vielä ennen syyslomaa talliesittelyn videona, joka tulee tubeen ja myöskin tänne. Mutta yleisesti ottaen blogi laitetaan siksi aikaa hyllylle.

 
Kesältä 2014 (julkaisettomia?) kuvia..

Olen viime aikoina postaillut lähes joka päivä ja vuoden aikana meille on kerääntynyt tänne 115 postausta! Mikä on super super huimaa! Mutta pakko pitää taukoa, ihan oman järjen että jaksavuuden vuoksi, kirjoitan tätä koko ajan kello 12 yöllä, niin voi olla aika väsynyttä tekstiä.

Syksy 2013 tai.. kevät 2014 :D

Miksi? Yksinkertainen vastaus; en jaksa. Olen viime aikoina laittanut niin paljon kaikkea ja vaikka olisi intoa ratsastaa, kentät alkaa olemaan huonossa jamassa, alkaa olemaan kylmä, koulu jutut painaa päälle. Joka viikolle on luvattu kaksi koetta ja mun pitää keskittyä toden teolla! Enkä halua syyslomalla raataa niskalimassa yksinäni kotona. Vaikka ei sillon pahiteeksi ole suunnitelmia. Haluan muutenkin pitää hiukan taukoa blogista, nauttia hetken ilman blogia. Ja kuten sanoin oman järjenkin takia, tulen vielä hulluksi näiden videoiden ja kirjoittamisten kanssa, kun inspiraatio puuttuu täysin!

Millon palaat blogin pariin? Heti syysloman jälkeen. Tämän postauksen jälkeen tulee vielä yksi postaus, talliesittely videona. Se tulee huomenna, maanantaina tai tiistaina. Ennen keskiviikkoa jollon alkaa syysloma. Syyslomalla voi tulla jotain jos oikein innostun tai tapahtuu jotain todella todella spesiaalia, en kuitenkaan usko. Kaikilla ystävilläni on suunnitelmia, kai menen leffaan tai jotain?

Kuinka kauan syyslomasi kestää? Se alkaa nyt seuraavana keskiviikkona, en jaksa kurkotella kalenterille, mutta luulen että se on 23.10 ja siitä sitten se jatkuu sunnuntaihin, eli maanantaina olen jo takaisin kuvioissa! Eikö ole kivaa? Pieni loma ei ketään tapa :)

Nähdään syysloman jälkeen ja hiukan ennen sitä!