tiistai 14. lokakuuta 2014

111# Viimeisiä kertoja ruohokentällä

Tällä kertaa koulua; vihdoin ja viimein

Hei! Nyt on tosiaan vikoja kertoja tuolla ruohokentällä, koska kelit märkänevät ja kosteutuvat koko ajan ja kenttä muuttuu entistä liukkaammaksi! Kenttä oli nytkin todella liukas, viime talvena tein sen virheen että ratsastin siinä kelissä kun kelissä, joten ruoho ei kunnolla alkukesästä kasvanut urilla, tänä talvena se jää sitten karanteeniin ja siinä ei ratsasteta. Tervetuloa siis pelto, sorakenttä ja maastot! No katsotaan jos silti tämä bloggaaminen talvesta huolimatta ei hyytyisi!

KATSO myös videokooste, en saanut bloggeria toimimaan, joten katso tästä linkistä!

Tänään ratsastin siis Tetriksellä, päätin mennä kunnon koulutuupit! Tein kokoamisia, pidennyksiä ja väistöjä! Menin kunnolla kulmiin jonka apuna oli puomeja sekä parit puomit siinä samassa, Tetris oli reippaalla päällä, joten raippaa ei tarvittu, vaikka se lojui varmuuden vuoksi lähellä.


Ensin mentiin kokoamisia sekä pidennyksiä. Tetris oli jo valmiiksi innoissaan koulutunnista että pidennyksillä ei ollut minkään näköistä ongelmaa, kokoaminen oli hiukan tahmeaa, eh. Piti saada Tetris liikkumaan puhtaammin ja terävämmin ja sitten tuli vauhtiakin hiukan lisää, mutta sain suurimmaksi osaksi Tetriksen liikkumaan teräväksi, tosin jotkin kokoamiset oli naurettavia..

Olen pahoillani huonosta kuvan laadusta ja kuvan koosta, napattu videolta!
Ainoa videolta napattu kuva, josta sai jotain selvää pysäyttämisen jälkeenkin.

Pienien välikäyntien jälkeen ruvettiin työstämään pohkeenväistöä, joka on ehkä suosikki liikkeeni kauniin kokoamisen tai pidennyksen rinnalla. Laukka piruettikin on yksi suosikeistani, tosin olen surkea siinä, joten tänään se jätettiin pois kuten myös piaffe ja passage. Tetris väisti hienosti ja kuunteli apuja hienosti, tosin jotkin väistöt jäivät turhan lyhyiksi, vaikka hoputin ja hoputin, loppupuolelle jopa kulmien oikaisu alkoi jällee, hyvä minä.. Väistöt aloittimme käynnistä ja kun se sujui kokeiltiin ravissa ja laukassa, joka kaipaa hiomista omalla kohdalla, vaikka se on aika siistin ja kootun näköistä kai. Väistöt sujuivat siis tyylikkäästi.

Olen pahoillani huonosta kuvan laadusta ja kuvan koosta, napattu videolta!
Käynnistä väistökuva, ravista ei ole, koska kuvista ei saanut selkoa.. heh.

Olen pahoillani huonosta kuvan laadusta ja kuvan koosta, napattu videolta!
Ja laukasta, tykkään tästä kuvasta ihan älyttömästi! Ihana... ja ihana Tetris!

Viimeiseksi loppuverryttelyissä menimme ravissa sekä laukassa vielä puomeja. Tetris päätti sitten osoittaa että puomien meno on kivempaa kuin nuo väistöt parilla ylimääräisellä laukka askeleella astetta lujempaa! Kuitenkin hyvin meni sekin, Tetris oli koko tunnin hyvin miellyttävä. Loppujen lopuksi ravailimme vielä molempiin suuntiin pitkin ohjin, sekä tietysti käyntiä pari kieppiä.

Olen pahoillani huonosta kuvan laadusta ja kuvan koosta, napattu videolta!
Laukasta puomien yli niin hienokuva ettei mitään rajaa :')

Tuli mieleeni tunnin jälkeen, miksen vaikka kuvaisi Tetristä? No tuumasta toimeen sitten! Päätin kuvata Tetusta pari kuvaa, harmi että ei mahtunut paljoa enää kuvia, kun muisti oli melkein jo täynnä, hihi minä himokuvaaja! Yksi suosikeistani oli ensimmäisenä tässä postauksessa ja pari vielä lisää;

No joo, on tämä ihan siedettävä.

Eikä! Tää on vaan niin söpö!

Niin suloinen Tetris..

Taiteellista, eikö?

Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!