perjantai 17. lokakuuta 2014

113# Menikö nyt yli?

Pitäähän sitä ymmärtää mikä on itselle parasta

Huolestuitko otsikosta? Minäkin. Halusin mennä ratsastamaan ja eikun tuumasta toimeen! Tällä kertaa hyppäsin Tetriksellä, koska se vaikutti aika energiseltä. Kaikki ei mennyt todellakaan nappiin. Nimittäin unohdin kitaraudan, ups.. Tetris siis kiisi miten sattui ja oli juuri ja juuri hallittavissa. Höh. Tuli parisen kieltoa ja pudotuksia. Tetris nousi jossain vaiheessa ihan pystyynkin tai pariinkin otteeseen. Tetris on vähän omalaatuinen esteillä. 

Ainoa ´´onnistunut´´ kuva

Kaksi todella epäonnistunutta kuvaa.. ft. ei riittävästi valoa.

Hyppäsin sitten taas korkeampia esteitä, mikä ei ehkä ollut paras idea, pitäähän sitä ymmärtää mikä on itselle parasta. Mutta ei, mä en kyllä sitä ymmärrä. Aluksi mentiin toki pieniä ja siitä sitten nostettiin pikkuhiljaa ihan 80cm asti ja yli mentiin, paitsi 85cm ei ihan mennyt putkeen. Tosin mä kokeilen hirveästi omia rajojani, toivoen että olisin vaan astetta parempi mitä mä voin olla.

Yleisesti; ei mennyt kovin hyvin. Tetris temppuili ja kuskaili. Tiputuksia tuli ja säälittäviäkin hyppyjä, mutta kun ei vain kykene. Tetris teki työnsä upeasti, jos vain mäkin vielä osaisin.

Ja loppu on sitten legendaa. Katsotaanpa vielä kooste;