maanantai 12. joulukuuta 2016

272# Luukku 12

Tavoitteet 2017


Kaikilla on tavoitteita ja nyt tulevat minun tavoitteeni.

SM-kisatasolle pääseminen on ollut unelmani jo jonkin aikaa ja varmasti tulee olemaan niin kauan kuin tämä toteutuu. Aijon pyrkiä SM-koulumestaruuteen, mutta ei sitä koskaan tiedä pääsenkö edes alkukarsinnasta läpi kun mestaruuteen otetaan enää vain kymmenen ratsukkoa kilpailemaan mestaruudesta.

Kunto nouseemaan on nyt ajankohtaiseksi tullut tavoite, sillä haluan jaksaa mennä vaativiakin kilpailuratoja ilman suurempaa ongelmaa, sillä huomaan varsinkin polvieni ja oman kuntoni pettävän herkästi kouluradoilla kun kuntoni kerta on aika heikko.

Kilpailuissa käyminen on melkeinpä itsestään selvyys. Olen alkanut pitämään kilpailemisestä enemmän tai vähemmän ja täten haluan kisaamaan ensikesänäkin yhtä paljon tai jopa enemmän mitä kilpailin tänä kesänä ja saada täten lisää kilpailukokemuksia ja varmuutta.

Leirillä käyminen olisi aivan mahtavaa. En ole vielä kertaakaan päässyt itse osallistumaan leirille ja täten haluaisin sitä enemmän kuin mitään muuta! Olisi aivan mahtavaa päästä kokemaan porukalla hyvää leirihenkeä ja päästä treenaamaan valvotun silmän alla pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

  1. Hei,ens kesänä pidämme parin muun kanssa leirin Harhavallassa!😊Jos haluat tietää enemmän niin kysy vaikka instassa (khcastehelmi) tai jos tiiä mun numeron niin whatsapissa,jos oot vaan kiinostunut:D

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!