sunnuntai 4. joulukuuta 2016

264# Luukku 4

Harrastajat joita ihailen

Kaikilla on varmasti harrastajia joita he ihailevat ja katsovat ylöspäin toivovansa joskus olevansa heidän kaltaisiaan tai saavuttavansa sellaiset kädenlahjat ja julkisuuden jonka he omistavat. Myös minulla on harrastajia joita ihailen ja stalkkaan varsinkin instagramissa. Hehe. En laske tähän ihmisiä joiden hevoset, joita he eivät itse olet tehneet ovat tehny minuun ainoan vaikutuksen ja tässä on ain muutama harrastaja joita katson ylöspäin ;) Ketä sinä itse ihailet harrastajana?

@KhtRaRaa ei taida kukaan ihmetellä sen suuremmin. Olen alkuharrastus ajoistani ihastellut RaRan super kauniita hevosia ja upeita varusteita. Tallin sivut olivat kauniit ja täynnä mielenkiintoista materiaalia. Voin melkein sanoa, että RaRa on yksi suurin innoittajani.

@Oritalli.Elf on super upean tilin ja hevosten omistaja. Rakastan hänen askeleitaan ja tyyliä, sekä super ihastuttavia hevosia. Satulan käyttäminen on minusta super hauska idea, mutta olen aina liian laiska toteuttamaan niitä. Rispektit myös upeista varusteista!

@VaellustalliKouta_Official on yksinkertaisesti yksi pidempiaikaisista ihmisistä joita olen ihastellut. Hänen tyylinsä ja hevosensa ovat ainutlaatuisia ja yksinkertaisesti täytyy vain nostaa hattua myös maailman rakkaimman ponin Fredin luomisesta omin kätösin. Olisi mahtavaa saada Fredi pieneen kunnostukseen kun uskallan kysellä siitä.

@KhtRenhet oli yksi suosikeistani ennen sosialistumista (ja siis on edelleenkin) lähialueen harrastajien kanssa. Seurasin Renhetin blogia tiiviiseen tahtiin ja viime vuosien aikana on tullut enemmänkin tullut vietettyä Vilman kanssa aikaa harrastuksen parissa. Ihan super jees tyyppi ja yksinkertaisesti tyyli ja askeleet ovat niin jotain kaunista.