lauantai 28. maaliskuuta 2015

147# Turhautumiseen turhautuminen

Onko teillä ollut joskus todella huono viikko?

Tämä on ollut minun katastrofi viikko, viikko alkoi mustankissan näkemisestä joka meni tien yli! Ihan oikeasti, tämä ei voi olla sattumaa, ei vaan voi. Koko viikko on ollut huono, mutta tänään piti mennä kisoihin, ja olisin mennyt ellei pyöräni olisi mennyt juuri tänään rikki! Juuri tänään ei ollut ketään joka kuskaa ja juuri tänään hajosi taas yksi puomi! Onneksi tämä viikko on pian ohi..

Ajattelin viimein raahautua turvallisesta huoneestani ulos, koska oletin kaiken menevän ihan hyvin, mutta ei, heti ratsastuksen alussa rikoin taas jälleen puomin, miten tämä voi olla mahdollista millään tavalla.. Ajattelin hypätä Fixulla, jolla minun piti mennä tänään kisoihinkin. Otin siis ratsukseni pettyneen kisahevoseni. Tai pettyneen ja pettyneen. Aloitin menemällä ristikkoa, yritin muutenkin välttää normaaleja esteitä, ensin harjoittelimme ristikoilla joka nousivat sivuilta, muttei keskeltä, tämä oli virkistävä harjoitus. Loppujen lopuksi hyppäsimme hyvin, hyvin kapeaa estettä. Tunti alkoi kiitettävän hyvin lämmittelin ympyrällä ja kun tuli hyppyjen aika kaikki meni suhtkoht hyvin, mutta kun olin ottamassa ainoa ''kuvituskuvan'' hajoitin puomin! Ei ole mahdollista, ei ei ei..

Vain sekuntteja ennen puomin hajoamista..

Ja näin jälleen kerran..

Kävin turhautuneena antamassa puomille ensiapua, teippaamalla sen, ja sitten laitoin esteen takaisin kasaan ja jatkoin hiukan turhautuneena ratsastusta. Korotimme sivuilta koko ajan, Fixu pysyi hyvin kuulolla, mutta loppua kohden se sai pikkuhiljaa tarpeekseen tehtävistäni. Lopuksi menimme kapeaa estettä jota kavensimme koko ajan, loppujen lopuksi nostin sen 50cm korkeaksi, ja hyvinhän Fixu sen ylitti, vaikak ratsastajaa epäilytti. Kuvasin vain videota joten nyt saatte nauttia laadukkaasta pätkästä;


Katso video paremmalla laadulla Youtubesta!

Nähdään pian uudestaan..

3 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!