sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

141# Kouluhevonenko?

Riippuu siitä osaako hevonen vai ratsastaja

Heippa! Olen osallistunut nyt sitten kenttäkisoihin ja yritän hikipäässä treenata niihin, radatkin pitäisi oppia, onneksi on vielä aikaa. Tuhtis oli tänää meillä ja auttoi minua tämän asian kanssa, eli radan treenaamisen, mutta siitä ei tullut oikein mitään kun koko ajan oli rata tai kirjaimet hukassa. Kaiken lisäksi treenaus piti tehdä pellolla, koska kentät eivät olleet hyvässä kunnossa, tai ne oli varattu.


Aloitimme tekemään nopeat alkulämmöt käynnissä. Vähän pysähdeltiin ja tehtiin voltteja. Ravissa teimme täyskaartoja ja lopuksi laukkasimme ympyrällä, sekä teimme laukanvaihtoja kokorataleikkojen avulla. Prinssi laiskotti, joten minulla oli suosiolla raippa. Ulkona tuuli ihan hirveästi, mutta selvisimme hengissä. Kuvista voin kiittää Tuhtista, joka jaksoi kuvata, kunnes tuli hiukan kylmä ja rupesi nuo rata jutut ärsyttämään siinä sivussa. Lopuksi kun rata ei millään onnistunut, en jaksanut enää vaivautua, pellon pohja oli muutenkin aika alta menevää tyyppiä.


Kaunis laukanvaihto Prinssiltä..Olinko tyytyväinen? En tiedä. Sen tiedän että, ei minusta ole kouluratsastajaksi! Prinssi menee hienosti, potentiaalia löytyy hiukan, kisat tulossa. Tuleeko tästä mitään? Yritän nyt tunkea tuon vammaisen radan päähäni ja harjoitella lisää Prinssin kanssa. Toivottavasti sillon sujuu..

Tällä kertaa ei ole videota yhtään, nähdään siis ensi kerralla!

6 kommenttia:

  1. Hieno tää uusi ulkoasu ja banneri! Mihin kisoihin olet menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh kiitos! :3 Olen menossa Lumokuun järjestämiin kenttäkisoihin, ihan Porissa on :'D

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!