maanantai 9. maaliskuuta 2015

142# Mintta is back in business

Mintta, eikö se nyt aina ole?

Hei taas pitkästä aikaa. Mintta on viimein varsonut, kolmannen varsansa, pikku vauvasta lisää myöhemmin,. ja on siis takaisin töissä. Talvilomat, sekä mammaloma on nyt lusittu ja on aika palata töihin. Oli aika mielenkiintoinen aloitus. Pääsin kolmeksi kotiin, hiukan ennen ja yritin tehdä nopean vaatteiden vaihdon. Hain Mintan ja heti neiti rikkoi kuolaimettomat suitsensa, heti lähti ohja, en edes kerinnyt selkään kapuamaan.. sitten hädissäni etsin tallista suitsia. Viimein kun pääsin kentälle oli jo aika toivoton olo, kamerassa ei paljoa akkua ollut ja pian kenttäkin olisi varattuna. Yrgh.. No onneksi kerkesimme sentään aloittamaan ja saatiin hommatkin loppuun, tosin kamerasta loppui akku kesken.


Ensin menimme voltteja, ravissa sekä laukassa. Minttalle olin löytänyt kuolaimettomat,.. Mintta liikkui kiitettävästi, joskus vähän liikaakin. Mintta oli todella energinen, mutta välillä myös laiska. Tämä jääräpää päätti myös testailla minua pukeilla ja hepuli kohtauksilla. Kuitenkaan mitään hurjempaa ei tällä kertaa sattunut. Halusin hypätä ja katsoa missä kunnossa Mintta oli, ylsimme sinne 65cm asti, kunnes Mintan keskittyminen lopahti ja rupesi hepuloimaan enemmän, muutenkin esteille mennessä löytyi vauhtia, mittarista, jo aika runsas määrä.
Puomit vaan kilisee ja kolisee..Ei näin hyvä ihmiset, ei näin..

Tunti meni kohtuu hyvin, lukuu ottamatta noita Mintan ihania hepuleita. Tamma sai taas näyttää tulisuutensa ja hyppytaitojansa. Kaikin puolin mukavaa. Minulla on teille vielä vähän videotakin;

Muista katsoa video myös Youtubesta, paremmalla laadulla.

Nähdään taas pian! ;) Harmi että kaikki parhaat videopätkät, kamera jätti kuvaamatta :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!