lauantai 21. maaliskuuta 2015

145# Laiska Disney

Osaako Disney olla laiska?

Heippa! Pitkästä aikaa taas.. Raaskin juuri ja juuri mennä ratsastamaan, mutta ratsu valinta oli haastava. Loppujen lopuksi päädyin Disneyyn, joka oli todella laiskalla päällä. Alkuperäinen suunnitelma oli hypätä, joten tyydyin vain pikkuesteisiin, koska laiskuus oli ihan huipussaan.


Aloitin tasaisella treenamaan ja yritin saada Disneytä edes hiukan reippaammaksi, oli se puolessa välissä aika reipas. Mutta loppujen lopuksi laiskistui huimasti. Disney tuntui aluksi ihan kivalta, mutten saanut sitä kunnolla nostamaan jalkojaan tai saanut lennokkaita liikkeitä. Kaikin puolin Disney oli kuitenkin ihan okei, kulki sentään niska pyöreänä. Ja taipuikin hyvin. Ravailtiin ja laukkailtiin, mentiin puomejakin ja sen jälkeen pystyimme aloittamaan hyppäämisen..



Hyppäsin okseria, jota ennen oli kolme puomia. Okseri oli korkeimillaan 40cm, koska en viitsinyt hypätä yhtään korkeampaa ja Disney ei muutenkaan vaikuttanut yhtään innokkaalta. Lähestymiset olivat ihan okei, pudotuksia ja kieltojakaan ei tullut. Hiukan laiskahko, mutta olen ihan tyytyväinen.





Tyylit on 6/5, mutta ei voi mitään.. Nähdään ensikerralla! :)