tiistai 29. huhtikuuta 2014

79# Varuste muutoksia

Äh.. taas sääämistä!

Kyllä! Tänään postissa tuli sinisiä varusteita ja ai että oli ihania! Ostin ne kahdellatoista eurolla foorumilta :) Kyllä tuli käyttöön vaikka kauan mietin joidenkin omistajia ja omistajien tarpeita! Tietysti on tullut muitakin jänniä juttuja mitkä ei liity otsikkoon! Katsotaampas nyt! :3


Valkoisesta tekonahasta tehty rintaremmi sinisten pehmusteiden kera. No mietein kauan kuka rintaremmiä tarvitsisi ja tajusin että Fred sitä kyllä kaipaisi. Mutta ajatus on räikeä. Sillä suitset ovat ruskeat ja rintaremmi valkoinen, mutta kyllä se siitä! Eipä väliä, nyt Fred ja Omg ovat samikset!

Fredin rintaremmi vielä edestä päin. Käytettävä aina. :)

Arvatkaa kuka? Ronja! Ronja on niin säikky kaikissa olosuhteissa että korvahuppu tuli tytölle :) Otsapanta on kuvassa huonosti ja harjasta jäänyt hiukan roskia. Sininen pukee upeasti Ronjaa!

Ronja sivusta meksikolaiset suitset päässä. Ronja sai vielä yhden varusteen...

Riimunaru! Tuossa koko komea kokonaisuus.. :)

Sitten muuta yhtä mahtavaa!

Aloitetaan hevosten sivuista eli sinne on tullut muutoksia! Kaikki hevosten varusteet ovat sinne kirjattu ylös. Joillakin hevosilla on vaan vähemmän kun toisilla. Pyrin kuitenkin hankkimaan kaikille samat varusteet. Kiitos ja nyt jatketaan seuraaviin asioihin..... :)

Fredin entinen loimi on nykyään yhteinen/vara loimi.

Fabin harja on letitetty, kiitos Sanni! Tuli hieman ''ruma'' koska lyhyt harja :D

Loimet nykyään roikkuu kauniisti hevosten telineissä (mm. omg, fixu ja fab)

Mintan loimi lensi roskiin.. xd Ruma kun olikin! :P


Mut hei kiitos teille jotka jaksoitte lukea tänne asti! (;