tiistai 22. huhtikuuta 2014

75# Parin päivän tapahtumat

Päätin kerrankin kertoa pitkästi(?)

Eilen eli maanantaina (21.4) Sanni eli KhtHellman tuli meille, no päätimme liikutella hevosia. No ensin olimme ihan kahden ja päätimme mennä pitkän maastolenkin hevosten kanssa. Minä otin Fixun joka oli juuri tauoltaan palannut, koska oli ontunut. Minun piti laittaa Fixulle pintelit mutta unohdin, onneksi ei mitään vakavaa käynyt! Mikä töppäys.. Fixu olisi ihan hyvin voinut alkaa ontua uudelleen! Sanni liikutti oman arabi tammansa eli Bettyn joka on meillä jonkun aikaa majaillut. Sanni suunnitteli astuttavansa Bettyn. Itse tarjosin Fixua ja mikäs siinä! En malttaisi odottaa millon saataisiin Fixun ja Bettyn yhteinen varsa! Menimme siis pitkän maastoreitin. Oli huono idea ottaa kaksi tauolla ollutta hevosta maastoon! Varsinkaan kun molemmat oli yli energisiä ja Bettyllä olisi voinut olla kiima, mutta se jäi sitten arvoitukseksi. Onneksi reissu meni todella, todella hyvin!

Kun pääsimme takaisin tallille otimme Fixulta ja Bettyltä varusteet. Sitten päätimme liikuttaa toiset hevoset! Mutta nyt hyppäisimme kentällä esteitä. No sitten Kaisla (pikkusiskoni) ilmestyi paikalle ja halusi myös hypätä. Sitten jaoimme hevoset, minä otin Mintan. Pitkän hyppytauon jälkeen ja kun on vielä kantavakin. Sanni otti Tetriksen ja meni sillä ekaa kertaa! GP kouluratsuni estetunnille? Niinkö luulette että se on huono idea? No siitä kohta. Kaisla otti Fredin, toisen estehevoseni. Sillä Minttakin oli jo vanha tekijä,.

Hyppäsimme korkeutta, mikä oli huisin hauskaa! Sanni sanoi puolessa välissä tuntia nauttivan siitä että menee Tetriksellä ja aikoo toivoa leireillä yhdelle estetunnille. Kaisla taas pelleili Fredin kanssa jotain omaansa. Fredi nimittäin testaa ratsastajaa tai siis jos sillä menee ensimmäistä kertaa. No viimeinenkin korkeudeksi tuli 75cm minkä tietysti Fred pääsi yli. Mintta pudotteli ja viimein kun Mintta ylitti se kolahti, mutta ei tipahtanut. Sen jälkeen Mintta ei sitä hypännnytkään. Fred tai Mintta ei hypännyt sillä tunnilla 75cm korkeampaa, sillä ei millään meinannut mennä yli. Siis minun estehevoseni! Mikä ei ole uskomatonta, mutta sitten kun kuulette mitä Tetris teki! Tetris hyppäsi 75cm ja sen jälkeen 80cm. Sanni halusi hypätä vähän korkeampaa ja no 85cm sieltä tupsahti! Ja yli meni kepeästi! Minun kouluratsuni hyppäsi sillä tunnilla paremmin kun kaksi estehevostani.

Loppu tunnista menimme alle 60cm esteitä, mutta Fred kaatui ja Kaisla lensi! Fred alkoi ontumaan ja Kaisla vei sen sisälle ja vaihtoi lopputunniksi Omsuun. No Omgn kanssa meni hyvin. Fredille laitoin vielä tunnin jälkeen jänne suojat ja loimen. Voi kuinka toivoin että se paranisi! Koska Fredillä on nyt kuukauden tauko ja seuraavaksi sillä saa mennä kesäkuussa,. Kaikkein pahinta on että ensin pitää mennä rauhallisesti. Mutta Fredin pitäisi osallistua leiritunneille.. Onneksi siihen on kesäloman alusta noin kuukausi, mutta jos Fredin jalka ei siihen mennessä parane ei hyvä heilu.

Sen tunnin jälkeen Sanni piti meille kouluvalmennuksen. Sanni rupeaa muutenkin kesällä valmentamaan meitä koulussa sekä esteillä! Huisin hauskaa! Mutta itse menin Ronjalla ja Kaisla jatkoi Omsulla. No ei siitä sen enempää.

Kaisla otti puoliksi Hattaran omistukseensa. Mistä olin aika helpottunut, koska en millään jaksaisi liikuttaa Hattaraa. Huh!

2 kommenttia:

  1. Mut miten toi esteleiri voi olla ma-ke koska mulla on viikolla 26 ma-ke se leiri :p

    VastaaPoista
  2. ÄH. Sitten se yleisleiri on pakko olla KE-PE ja sitten yleisleiri MA-KE :D

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!