torstai 24. huhtikuuta 2014

76# Kysymys postauken vastaukset

Suuria paljastuksia.. hihi!

1. Miksi harrastat keppareita? Äh.. En muuten oikein tiedä. No harrastus siitä on kuitenkin minulle tullut. En tiedä onko siinä varsinaista syytä. Siksi koska pidän siitä. :)

2. Oikea vai vasen laukka? Ehdottomasti vasen laukka, paljon parempi hypätä sillä ja muutenkin.

3. Lempi kepparisi? Hmm.. Mintta, Tetris, Fred ja muita. Tuossa järjestyksessä.. heh! :d

4. Kolme huonoa puolta keppareissa ovat? Kiusaaminen (ei omalla kohdalla), harrastuksen pitäminen leikkimisenä ja että monet tuomitsee heti kakaraksi. :P

5. Kolme hyvää puolta niissä on? Se flow-hetki mikä sieltä tulee aina välillä, itsensä ylittäminen ja ehdottomasti vapaus ja sen ajan tajun kadottaminen!

6. Kenellä hevosistasi menet eniten koulua? Omg, Tetris ja ehkä toi Ronja.

7. Kenellä menet eniten esteitä? Fred tai sitten Mintta :'3

8. Millä hevosilla olet kisannut? (myös leiri kisat lasketaan) Edes menneellä tammallani Ladylla KhtSandrean kenttäleirikisoissa menestyksekkäästi sijalla 2. Lillalla KhtSandrean leirikisoissa 70-80cm luokassa menestyksekkäästi sijalla 2. Omsun kanssa KhtHellmanin koulukisoissa VA ja HA luokissa. VA luokassa sijalle 2. ja HA luokassa sijalle 3.


9. Jos sinun täytyisi myydä joku hevosistasi kenet myisit? Ei olisi hirveän vaikea päätös, ehdottomasti Hattaran. Harkitsen nytkin myisinkö Hattaran vai en?

10. Korkein rata minkä olet hypännyt? Noo se taitaa olla se 70-80cm :P

11. Kuinka monta kertaa vuodessa kilpailet keppareilla? Riippuu täysin kisojen määrästä. Kun täällä Porissa asun kaikki kisat ovat pitkän matkan päässä. Kun joskus jotkut järjestävät kisoja ei tule tarpeeksi osallistujia tai sitten ei järjestetä ollenkaan. Yritän osallistua kaikkiin mahdollisiin kisoihin! :)


12. Paljonko viikossa hyppäät yhdellä kepparillasi? Riippuu viikosta, aikataulustani ja jaksamisestani. No jos otetaan joku estepainotteinen niin ehkä 2-5 kertaa viikossa. Mutta joku normaali/koulupainotteinen niin 1-2 kertaa viikossa. Riippuu siis ihan täysin :)13. Onko sinulla yhtään varsaa? Tällä hetkellä ei. Mutta 4kk päästä tänne syntyy Mintan varsa! Joten sillon minulla on varsa.. :) Mutta on meillä kyllä kasvatteja ollut.14. Oletko kilpaillut keppareillasi paljoa sijoittuen? Noo, suurin osa on leirikisa ruusukkeita mutta kyllä olen sijoittunut. KhtHellmanin kisoissa (viime kesänä) osallistuin VA ja HA luokkiin koulussa ja sijoitun 2. ja 3. ;) Eli aikas hyvin minun ja Omg:n ekoiksi kisoiksi!

15. Kuka on lempikepparisi johon riittää mielenkiinto? Entä kehen ei? No siis Mintta, Tetris ja Fred. Niihin riittä aina mielenkiintoa! Ja sitten Ronja, Fab, Fixu (jne.) on siinä välissä. Mutta minulla on yksi heppa johon ei todellakaan mielenkiinto riitä. Nimittäin Hattara. Yksinkertaisesti.. ei vaan riitä! Mutta yritän sen pitää kuvioissa vaikka väkisin! ;)16. Kuka oli ensimmäinen kepparisi? Ensimmäinen.. no jos lasketaan joskus 3v tai 4v keppari ostokset niin ehdottomasti Lady oli ensimmäiseni. Mutta Lady on nyt vihreämmillä niityillä :'c


Ei tullut enempää kysymyksiä.. joten kiitos kaikille kysyneille (kahdelle henkilölle-)