lauantai 12. huhtikuuta 2014

72# HLN Mindexi - One year♥

Don't Jugde a thing thill ya know whats inside it♥


Kuuntele tätä biisiä lukiessasi tätä julkaisua..
Mintan saapumista en muista päivän tarkkuudella. Mutta Mintta saapui huhtikuussa 2013 minun luokseni. Mintta oli ollut koulun näytelmässä ja kun sen entinen omistaja sai sen takaisin tämä uhkasi heittää Mintan roskiin. Minä sanoin että voin ostaa sen mutta sain sen ilmaiseksi! Siitä lähtien Mintta on kuulunut tallimme porukkaan. Mintta tuli minulle todella tärkeäksi ja ratsastin sillä useasti.

Blogin ensimmäiset maininnat Mintasta löytyy 4. heinäkuuta bloggauksessa Liian hauskaa. Mintalta löytyi taitoja esteille mutta mintta ei kulkenut koulun jälkeen kertaakaan oikein päin. Mintta oli kulkenut ja hypännyt upeasti vielä sillon kun oli koulutettavana. Mintta alkoi kuitenkin pikku hiljaa alkaa palauttelemaan kaikkea sitä ruutia mitä siitä löytyy!

24. Elokuuta hyppäsimme normaalisti Sannin (KhtHellman) kanssa. Sitten aloimme hypätä korkeutta. Mintta oli alkanut taas kulkea oikein päin. Mintta palautti taitonsa minun kanssani! Uskomatonta miten poni oppi luottamaan minuun ja sai taitojaan takaisin! Mutta hyppäsimme siis korkeutta. Loppujen lopuksi nostin korkeudelle 90cm.. ja Mintta ylitti sen täydellisesti! Hyppäsi vielä oman ennätyksensä! Vähän ajan tauon päästä Mintta hyppäsi 95cm! Mintta oli taas ylittänyt itsensä.. Vieläpä kun kukaan ei uskonut että se hyppäisi enää niin upeasti. ''Ei siinä mitään muuta,kun silmät tippu päästä'' -Sanni. Sanoi Mintan oma kasvattaja!

Mintta jäi talvilomalle syksyn jälkeen. Ennen sitä päätin astuttaa Mintan ja niin myös tein. Mintta odottaa tälläkin hetkellä jälkeläistään! Mistä tulee toivottavasti niin upea hyppääjä kun emänsä! Mintta menee leirien jälkeen mamma lomalle ja pyrin ratsastamaan rakkaalla tammallani mahdollisimman paljon. Tänään (12.4) ratsastin taas pitkästä aikaa rakkaalla Mintallani. Hyppäsin ja se oli edelleen upeassa kunnossa. Aijon osallistua Mintalla moniin kisoihin ennen sen eläkettä, mutta onneksi siihen on vielä piiitkä aika.

Mintan kanssa on ollut uskomaton vuosi! Niin paljon muistoja, hyviä hetkiä ja pahojakin löytyy. Mutta Mintta on ollut todella upea koko vuoden. Sen pippurisen estetykin takaa löytyy mitä ihanin tamma. Toivottavasti meidän tarinamme jatkuu vielä pitkään. Kiitos tästä vuodesta ♥

Ihan herkistyin tätä kirjoitellesani. Muistellessa niitä kaikkia hetkiä. En tiedä miten tämmöiseen pumpili päähän voi kiintyä näinkin paljon? .. Kiitos tästä.