lauantai 26. joulukuuta 2015

193# Kuulumisia


Ehkäpä tästä selvitään..

Viimeaikoina harrastus puoleni on kärsinyt henkisesti, koska minulla ei yksintertaisesti riitä into ratsastella yksinäni. Tallissa oli kesällä noin 20 kepikästä, mutta lukumäärä on tipahtanut seitsemällä innostuksen lopahtaessa niin monen eri hevosen omistamiseen ja liikuttamiseen. Ehkä nyt kun alkaa salissa ratsastelujen mahdollisuus (jonka hienosti ideoi ja toteuttamisessa on mukana mm. Renhet) herättää harrastusintoni henkiin. En todellakaan ole lopettamassa, enkä ole sitä edes ajatellut, mutta viimeaikoina on ollut aikamoine jääkausia, johtuen surkeista keleistä ja vähäisestä ajastani. Kiitos koulun, mutta minulla on ollut aikaa askarrella jonkin verran. Tästäkin voisin tehdä erikseen jonkinlaisen postauksen ihan vain huvin vuoksi.


Kerkesin jopa aloittamaan ennen joulua tälläisen pinkku projektin, jota on ainakin istan puolella pystynyt seuraamaan. Projekti on edennyt melkein loppuvaiheeseensa, mutta valitettavasti olen ollut niin laiska, että vielä loput harjasta puuttuvat. Hevonen olisi varmasti jo valmis, ellen olisi nyt sairastunut.


Sairastumisesta puheen ollen, olisin jo 25. päivä lähtenyt kuvailemaan postauksiani varten, sekä joulun toivotusta, mutta minulle iski korkea kuume ja ääntä ei enää kuulu pihaustakaan. Kuume on heitellyt 37-39 väliltä ja pahimmillaan se on ollut 39 astetta. Toivon mukaan tervehdyn pian ja kuume laskisi, jotta pääsisin kuvailemaan ja ratsastamaan. Huono tuuri.

Let's see mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!