lauantai 5. joulukuuta 2015

192# Uusitut sivut

.. Viimeinkin!

Hellurei. Tällä kertaa olin ottanut itseäni niskasta kiinni ja uudistanut Speedlimitin sivuja. Ennen ne olivat sekaisin, karmean näköiset ja siellä oli paljon vanhentuneita tietoja, mutta nyt sekin asia on viimein korjattu. Tänään me tutustumme Speedlimitin uudistuneisiin sivuihin, joihin sinä voit myös käydä tutustumassa tuolta ylänavigaation linkkilistasta.


Speedlimitin etusivu on uudistunut kivoilla somelinkeillä, sekä linkitys osuus on muuttunut, mutta se varmasti muutuu jatkossakin. Toistaiseksi tuollainen. Etusivu on nyt selvempi. Ulkoasun ja koodinkin vaihdoin ihan vain kyseistä ulkoasua varten. Päivitänpä sitä tästä lähin vähän useammin kun kerran tai kaksi vuodessa. Eli siis yleisesti ottaen sivu on nyt siistimpi kaikin puolin.


Talli osuutta on suurennettu huomattavasti, mutta sieltäkin puuttuu vielä itse tallin sisältö, mutta katsoo jos sinne sen vielä lisään. Tekstejä on kaikinpuolin monipuolistettu ja varsinkin tuota maasto-osuutta. Eli siis tallista saa nyt huomattavasti monipuolisempaa tietoa kuin ennen!

Sivuilta löytää myös kepikkäiden sivut (ihan omat, ei blogin) ja siellä on monipuolisempaa tietoa. Ainakin osittain. Siellä on suurinpiirtein samat tiedot, mutta suurimmaksi osaksi vähemmän kuvia ja jotain tiettyjä spesiaalimpia tietoja, joista ei blogissa mainita ollenkaan. Se sivuston osa on kuitenkin toistaiseksi vielä remontissa. Yritän saada sen valmiiksi ennen joulua. Toiminta osuus myös remontissa toistaiseksi, sillä siellä on niin paljon asiaa, jota täytyy muuttaa.


Myös muuta osio on seikkaillut sivulla, jossa toistaiseksi kerrotaan vain ja ainoastaan vuosipäivät ja hevosten varusteet, mutta mietein, että hevosten nimen merkitykset ja muuta hauskaa pikkupuuhaa, mitä ideoita teillä olisi sinne esitettävän?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!