sunnuntai 3. tammikuuta 2016

194# Vuosi 2015

Katsotaan mitä vuoden varrella tapahtui

Tammikuussa ainakin blogin puolella vaihdoin pari sanaa ja kuvaa siitä kenen kanssa olin touhuillut. Siihen aikaan kun vielä jaksoin editoida videoitakin (Windows 8 ei hyväksy movie makerin uusinta versiota,..) Nappasin myös maailman uskomattomimman kuvan minusta ja Vekusta, sekä Alice muutti Speedlimittiin!


Helmikuussa kuvasimme hauskan videon vanhan kepparikamuni kanssa. Video on valitettavasti poistettu. Saatiin myös videolle minun ja Disneyn komea liukastuminen! Siinä kuussa maastoiltiin paljon mm. Tetriksen ja Prinssin kanssa.

Maaliskuussa sattui ja tapahtui selvästikkin. Mintta palasi mammalomaltaan, tein kerrankin juttua siitä kun olimme ratsastamassa pellolla ja jopa jaksoin tehdä asiapostauksen. Huhhuh! Sekä rikoin parhaan puomini, vieläkin ärsyttää!

Huhtikuussa oli Lumokuun kisat, joissa oli ihan mukava käydä, vakkei sieltä menestystä tullutkaan. Ainakin kunto nousi sen viisi/kuusituntisen kisapäivän aikana. Olin myös valmennuksessa Disneyllä.Toukokuussa Speedlimitin oma instagram pääsi myös julkisuuteen blogin puolella. Vekkukin pääsi juhlistamaan toukokuussa vuosipäiväänsä Speedlimitissä! Postaus täältä.

Kesäkuussa Disney oli päätynyt olemaan Speedlimitissä vuoden mittaisen ajan ja sitäkin juhlistettiin pikku postauksella! Satuimme olemaan myös valmennuksissa siinä kuussa.

Heinäkuussakin on paljon postauksia. Talliin saapui paljon uusia asukkaita ja niitä tuntui kerääntyvän todella paljon tallin puolelle. Katsoin myös sitä miten olen tässä harrastuksessa kehittynyt vuosien varrella. Osa 1 ja osa 2.

Elokuussa sain paljon kameraa lainaksi äidiltäni (nyt kun on oma pääsee taas kuvaamaan!) ja tulikin sitä myöden paljon kuvattua. Myös tallia remontoitiin ja siitä tulikin varsin hieno!

Syyskuussa oli vielä hienoja kelejä ja paljon nättejä kuvia! Sillon tuli paljon ratsastuspostauksia, mihin monet varmasti kyllästyivätkin.

Lokakuussa raju joukkomuutto eli ponien pois myyminen kerralla aiheutti rajun kepukoiden määrän laskemisen. Sekä Hurjimus asteli talliin.

Marraskuussa talli saatiin kokonaan valmiiksi (tai viimein vain jaksoin kirjoittaa), sekä Hype saapui talliin pitkän ajan sen jälkeen kun se oli maannut vain kaapissa.

Joulukuussa oli pelkästään kuulumisien kertomista, sekä vähän noista minun nilkka/polvikivuistani, joista olenkin lääkäriin menossa kun saan sen järjestettyä. Sekä Speedlimitin sivut saivat päivitystä.

Sellainen vuosi oli 2015, miten teidän vuotenne meni kepparien ja blogin saralla?
Hyvää alkavaa vuotta 2016! Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan! ;)