lauantai 15. marraskuuta 2014

121# Omg ja uudet suitset

Pitkästä aikaa jotain Omsusta..

Päiviä! Tänään otin itseäni niskasta kiinni jälleen kerran ja menin Omsulla koulua, mietein että pitäskö kuvata, en kauhean useasti Omg;llä mitään sen hurjempaa postausta ole edes tehnyt. Joten kuvaamiseksi se meni! Mutta ainoa asia miksi tästä sitten tulikin, oli myös ilmoittaa että vihdoin ne Omsun kauheat (ja vanhat) koulusuitset on vihdoin, vihdoin vaihdettu! Uudet ovat todella kivat, tosin turpahihna painaa. Tällä kertaa on oikeasti ne kahdet ohjat..

Omsulla ja mulla meni varsin hyvin. Mentiin kaikki perusjutut läpi ja yritin saada tätä laiskuria hiukan liikkumaankin, onnistuin siinä varsin hyvin. Kaikki likkeet onnistui todella hyvin, paitsi laukkapiruetti joka ei ollut niin kiitettävä, siksi en sitä videoon laittanutkaan. Mutta hyvä fiilis jäi tunnista ja Omg oli todella todella upea! En voisi sanoa tällä hetkellä mitään negatiivista tunnista.

Omgn uusista suitsista (aika huonoa) kuvaa :)

Uudet suitset toimivat todella hyvin ja Omg toimi itsekkin hyvin. Minun apunikaan eivät olleet niin epäselvät ja Omg;n ei tarvinnut koko ajan miettiä mitäs nyt. Minulla oli selvä suunnitelma tunnista. Perusjuttujen lisäksi menimme vähän ympyrällä ja kahdeksikkoa laukassa, varsin kiva tehtävä! Kirjoitan teille vielä tänään tai huomenna, sillä aijon hypätä Fredillä vielä tänään, se kaipaa hiukan liikutusta..

Vielä pienen pieni kooste:


Nähdään pina!