sunnuntai 16. marraskuuta 2014

123# Pelkällä riimulla

Onko tollanen otsikko jo, apua?

Terveppä terve jälleen kerran! Tänään sain viimein aikaiseksi Fredin postauksen ja sitten päätin vielä liikuttaa Disneyn, menin kuitenkin pelkällä riimulla. Mentiin alkutunnista ihan kentällä jotain koulua ja sitten lopputunnilla lähdettiin vielä pellolle ravailemaan ja laukkailemaan, hyvin meni!

Ihanaa ´´koottua´´ ravia Disneyllä c:

Ekaksi ajattelin mennä puomeja, mutta en sitten innostunut ajatuksesta. Taivuttelin ja kokosin Disneytä kun alkuverkat oltiin menty. Kokoaminen sujui varsin hyvin ravissa sekä käynnissä. Disneytä vähän laukassa laiskotti, mutta kyllä se kokoaminen siinäkin onnistui varsin hyvin. Yritin myös saada Disneyn kulkemaan koko tunnin kaula pyöreänä, vaikka se tekeekin sen melkein automaattisesti. Sitten yritin vähän reipastaa laukkaa, mutta ei siitä mitään tullut, ennen peltoa.

En voinut muuta kun nauraa, katsokaa mun päätä, oikeesti o3o

Pellolla mentiin vähän kuin ympyrällä, vaikka ei aina ihan muistuttanut ympyrää. Vähän ravailtiin ja laukkailtiin. Disneyn kaula pysyi kivan pyöreänä ja kuitenkin tällä tammalla uskaltaa mennä vaikka pitkin ohjin maastossa. Tosiaan vähän tuli jotain pukkeja laukassa, koska innosustakin löytyi, kuitenkin mentiin ilman satulaa ja pelkällä riimulla pellolla, ihana ponski! Upea tunti!

Tässä on aika kiva kuva laukasta, mikä oli ehkä laiskahkoa.

Sitä hillittyä laukkaa,.. vai?

Paluu matkalla ;)

Sitten vielä ennen kuin joudumme sanomaan hyvästit siis ensikertaan, on minulla ihan videotakin;Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!