keskiviikko 30. marraskuuta 2016

260# Kakeilua

Nimenoman!

Olen tosi tosi tosi kiitollinen kaikille, jotka viitsivät vastata kyselyyn. Se oli ihan superisti tehty. Kiitos, mutta tämä asia koskeekin jotain ihan muuta. Nimittäin olin pitkästä aikaa valoiseen aikaan ratsastamassa ja tokaisin itselleni, että voisin tehdä videon YouTubeen. En ole pitkään aikaan sinne mitään lisännyt joten nyt olisi aika.

Minun ei ollut tarkoitus valita Kakea sillä tammaa on esiintynyt blogin puolella hurja määrä, mutta varustettuani sen totesin, että pakko tällä on nyt sitten pärjätä. Yritän tasapainottaa hevosten esiintymistä blogissa, että Instagramissa, mutta aina se ei ole kovin helppoa. Nyt talvella varsinkin kun pimeä tulee heti kun pääsen koulusta ja viikonlopun valoiset ajat menevät harrastusten parissa. Eilen tänne päin tuli jälleen lunta, mutta tänään ne olivatkin jo sulaneet pois. Sääli.

Videosta voisin kommentoida sen verran, että huomaan olevani hieman ruosteessa. Mikään ei tuntunut juurikaan hyvältä ja tuon korkeimman esteen ylityskin oli aika hauskan näköistä. Kake on ihan super, mutta itsekkin kun vielä pysyisi kunnossa tässä talvikauden aikana. Teidän iloksenne pystyn myös kertomaan, että ensimmäistä kertaa ikinä Speedlimitin historiassa meillä on valmiina kokonainen joulukalenteri!