perjantai 10. heinäkuuta 2015

165# Kür ei ole aina helppo..

Pitkästä aika ystäväni!

Kuvittelitte varmaan minun jo kuolleen kun en ole keksinyt mitään kirjoitettavaa! Viimein sain siihen aihetta, olen osallistunut kisoihin ja tässä olisi kaksikymmentä päivää aikaa saada oma kür osuuteni kuntoon. Ensimmääiseen kappalevaihtoehtoon suunnittelemani rata oli ihan liian raskas ja haastava, joten päätin tyytyä vähän rauhallisempaan, mutten myöskään kovin helppoon Linkin Parkin Numb kappaleeseen. Tosin Piano versiolla, suurimmaksi osaksi tiedän mitä tehdä, mutta pitäisi yrittää jaksaa ratsastaa koko rata ilman mitään kuolemaa jaloissa tai kunnossa. Radan toteutan Disneyn kanssa, mutta koska harjoittelin jo Disneyn kanssa tänään oli vuorossa Omg..Sipsun sipsun Omg!


Video kürin suunnittelusta ja harjoittelusta alla,..
En tiedä tuleeko kürista yhtään hyvä, mutta toivon että ihan ok edes!..
Katso video myös Youtubesta, jos video ei ole 1min 30sec pitkä siinä on virhe, katso siinä tapauksessa video Youtubesta, en tiedä mikä tämän henkinen ongelma on :D


Lopuksi sitten kuvasin vähän aikaa minua ja Omg:ta, oli todella mukava kuvata aurinkonlaskun aikoihin, suurin pyörtein ja omg oli muutenkin niin hieno poni jälleen kerran, päästän sinut nyt katsomaan niitä 'hienoja' (omasta mielestäni ihan ok onnistuneita) kuvia.


Nähdään taas, toivottavasti pian..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!