tiistai 21. huhtikuuta 2015

152# Lumokuun valmennus

Oli muuten aivan mahtavaa..

Olin Lumokuun valkassa eilen 20.4. ja oli siis aivan mahtavaa! Valmennuksessa tapasin itselleni kolme uutta tuttavuutta ja viimein tapasin jopa Renhetistä tutun Viltsuh:n. Oli aivan upeaa tavata uusia ihmisiä ja varsinkin olin pitkään odottanut tapaavan Viltsuh:n, mutten koskaan sitten ole saanut tilaisuutta. Kaikki olivat mukavia ja uusien ihmisten tapaaminen, ei yleensä ole minun suosikki tehtävieni listalla, mutta en paljoa jännittänyt loppujen lopuksi.

Valmennuksen menin nuorella Demillä, millä meni todella hyvin! Valmennus meni muutenkin hyvin, jalkani kestivät yllättävän kauan ja vielä 80cm esteen hyppäämisen, jota en ole nyt vajaan vuoteen hypännyt. Nyt näette kuvia, kuvista kiitos Viltsuh:lle, kuvat siis © Viltsuh, en siis omista kuvia, jotkut kuvat © Juho, kiitos kaikille jotka olitte, oli mahtavaa! :)

Jalka on kaikki kaisessa laskeutumis vaiheessa..Kiitokset vielä upeasta valmennuksesta, toivottavasti pian pääsisi uudestaan :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi! Jos kiinnostaa niin toivoisin että kävisit mun ja muna kaverin blogin. Osoite on taikausva.blogspot.fi. Jos innostut niin saat liittyä lukijaksi ihan vapaasti ja kommentoida niin paljon kuin haluat!

    VastaaPoista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!