lauantai 18. huhtikuuta 2015

151# Monitoimi poni

Monitoiminen, muttei kovin hyvä tapainen

Heippa pitkästä aikaa! Pitkästä aikaa päätin liikuttaa jonkun hevosen, kelit ovat olleet taas nimittäin ihan kauheat.. Ratsuksi valitsin monitoimi ponin, nimittäin Tetriksen. En ollut vähään aikaan liikuttanut Tetua, koska ei innostunus poniin ole riittänyt, mutta nyt sillä oli todella mukava mennä. Ruohokentällä en viitsinyt alkaa hyppäämään, joten este saisi olla sorakentällä, kuitenkin lämmittelin ja lopuksi vielä menin tasaisella ruohokentällä, joka oli varsin pitävä tasaisella. Ensin siis lämmittelin ruohokentällä, menin käyntiä, ravia ja laukkaa, vähän kokosin ja asetin. Tetris liikkui reippaasti ja kuuliaisesti ja miellytti todella paljon minua ja pyyntöjäni.Liitovaihettakin löytyi..

Sen jälkeen siirryinkin soralle hyppäämään, tosin vain yhtä pystyä, koska ei paljon enempää tilaa ollut. Hyppääminen tuntui helpolta, sinäänsä. Tetris ei ryöstänyt tai kerennyt muutenkaan sähläämään kun piti vähän katsoa mihin niitä jalkojaan vääntelee ja kuinka paljon. Hyppääminen oli siis hyvin miellyttävää. Aloitimme ihan vain 30cm esteistä ja sitten korkeimmat olivat 65cm, korkein kaikista mitä yritimme oli 70cm, mutta sinne tuli niin paljon kieltoja, ettemme enää viitsineet yrittää.
Tyyli ja ilmavara on tyylikäs..

Että sellaista Tetris?

No eheii! En mene!

Sen jälkeen palasin vielä ruohokentälle säätämään vähän koulua. Menin väistöjä, pidennyksiä, kokoamista ja paljon muuta vastaavaa. Laukassa ja ravissa työnskentelin suurimmaksi osaksi. Tasaisellakin Tetris kulki todella hyvin mutta hiukan tuli temppuiltuakin.

Kaunis liitovaihe?


Pukitan piste!

Protestointi on ihanaa.. :)

Nähdään taas ensikerralla! :)