sunnuntai 22. helmikuuta 2015

139# Pakkas energiaa

Pipo päähän tai pakkasukko puree!

Ei ihan. Pakkasta ei oikeastaan paljoakaan ollut, mutta energistä meno ainakin oli. Menin siis Disneyllä ja viime liikutuksesta on taas kulunut aikaa, joten Disney oli aika energinen. Kuitenkin neiti oli ihanan kiltti itsensä ja kaikki sujui varsin hyvin.

Aloitin Disneyn kanssa tasaisella, työnskentelemällä volttien ja taivutusten kanssa. Sitten uralle ruvettiin ravailemaan, pidentämään ja kokoamaan. Uralla laukattiinkin ennen hyppäämisen alkamista. Koska menin tasapuolisesti esteitä että koulua. Kaikki sujui alkutunnista hyvin, hiukan liukasteltiin, mutta ei paljoa. Disney kulki varsin kivasti tasaisella ja kuunteli, ei laiskotellut ja teki tehtävänsä. Voltissa tuli aina vähän liukasteltua, mutta pysyttiin pystyssä. Kaikin puolin oli mukava aloitus.
Sen jälkeen alettiinkin hyppäämään. Aloitimme ravissa ihan pienestä esteestä ja sen jälkeen siirryimme hyppäämään laukassa. Loppujen lopuksi sitten nostimme. Hyppäsimme estettä aika kauan, molemmista suunnista, ravissa että laukassa. Disney hyppäsi reippaasti, tosin välillä sitä vähän laiskotti, mutta pienellä hoputtamisella Disney reipastui huomattavasti. Hypyt onnistuivat hyvin, ei tullut kuin yksi laiska tiputus ja yksi kielto, mutta muuten hypyt menivät varsin mallikkaasti.

Lopputunnista siirryin vielä tasaiselle laukkaamaan ja ravailemaan. Siinä työnskentelin hetken taas kokoamalla, asettamalla ja pidentämällä jne. Sitten siiryin menevään vielä pienen pientä, maahan kaivettua, puomia. Kun siirryimme tasaiselle laukkailemaan, Disneylle iski kauhea pakkas energia kohtaus ja pukitteli ja teki kaikkea hänen mielestää hauskaa, kunnes kaatui. Kyllä, Disney kaatui kyljelleen koska liukastui tyylikkäästi. Sen jälkeen Disney oli enimmäkseen todella, todella laiska ja sitä sai potkia sen jälkeen eteen. Pikkuinen kulutti kaiken energiansa loppujen lopuksi.
Sitten otin vielä vähän videota, en kuvannut paljoakaan koska keskityin eniten kuvien ottamiseen, valitettavasti. Joten alla on taas vaihteeksi koostevideota tästä ratsastuksesta, alla on jälleen linkki, mistä voit katsoa tämän videon Youtubesta.. Koostetta teille;Katso video Youtubesta, paremmalla laadulla..

Nähdään taas ensikerralla, kiitos.. (: