sunnuntai 15. helmikuuta 2015

138# Tikittävä maasto

Tikittävä täh?

Heippa! Ennen auringonlaskua, eli ennen pimeää päätin raahata itseni ulos. Siihen valoisaan aikaan, minkä jälkeen en viitsi enää mennä ulos riehumaan. Kentät on ihan kelvottomia, joten ainoa mahdollisuus on maastoilla. Yleensä en kauheasti maastoile, mutta nyt olen maastoillut, kenttien kelvottomuuden takia ja oikeastaan nauttinutkin siitä täysin siemauksin, ihan upeaa!


Maastossa oli varsinkin nyt aivan upeaa, sillä aurinko teki laskuaan, kuten sanottu ja taivas värjäytyi kauniiksi, en meinannut millään keskittyä itse ratsastukseen, kun auringonlasku oli niin kaunis. Tetris toki piti minut hereillä. Siitä puheen ollen, aika moni miettii tarkasti kenet ottaa maastoon ratsuksi. Minä en niinkään. Paitsi tänään, en halunnut perus kilttiä ja maastovarmaa löntystäjää vaan halusin ihan taatusti tulisemman ja tikittävämmän ratsun alleni maastoon ja Tetris osottautui oivalliseksi. Tosin tänään Tetris meni hyvin. Välillä tosin tehtiin vähän niitä omia juttuja, mutta loistoa oli!

Anteeksi taas auringonlasku.. :)
Ainoa maastokuva, jossa on Tetris edes jotenkin..

Maastossa oli oikeasti kivaa, oltiin vähän pellolla, mentiin ojien yli, laukattiin, ravailtiin, pukiteltiin, noustiin pystyyn, ryöstettiin.. Haha. Kyllä se meni ihan hyvin vaikka Tetris välillä innostuikin, loppumatkasta uskalsin jo antaa vähän pitkää ohjaakin, eikä tällä kertaa kostautunut edes minulle. Kaikinpuolin mukava maastoreissu, olisin kuitenkin voinut keksittyä myös Tetriksen kuvaamiseen. Otin tosin videota jonkin verran, aina kun oli mahdollista, joten meillä on jopa koostetta;