sunnuntai 1. helmikuuta 2015

135# Nuorikolla treenailua

Nuorikolla meinaan Prinssiä

Heippuli! Olin ratsastamassa tallin nuorimmaisella ja vielä aikalailla projektiponilla Prinssillä. Prinssillä on vielä pitkä matka edessään, mutta yritämme antaa sille mahtavan alun. Prinssi on vaikuttanut todella lupaavalta, toistaiseksi Prinssin koulukuviot ovat vähän ruosteiset, mutta sieltäkin tulee todella kauniita liikkeitä kunhan jaksaa treenata. Estepuolella menee jo aivan loistavasti, sinäänsä. Tällä hetkellä Prinssin korkein on 75cm ja hyppytyyli on nyt jo upea! No se siitä..

Aluksi hiukan kuvailin Prinssiä hangesta käsin..

Aluksi menin kolmea hiukan korkeampaa ravipuomia, tosin laukkasimme jossain vaiheessa niidenkin yli. Ravipuomien jälkeen rupesin hyppäämään Prinssin kanssa pystyä. Tänään korkein pääsemämme este oli vain 65cm, eilen pääsimme 75cm, mutta silloin ei ollut näin paljon lunta. Muutenkin pari kertaa Prinssi liukastui ennen hyppyä ja tuli vähän romahtamalla alas ja tipuin, sen jälkeen vähän kielleltiin suuremille esteille, mutta pikkuesteet mentiin ihan kivasti.. Reipas ja kiltti Prinssi!

Hyppyjen jälkeen siirryin (jälleen) tasaiselle harjoittamaan Prinssin koulupuolta. Jotkut eivät näyttäneet niin vakuuttavilta ja jotkut taas näyttivät varsin kauniilta, Prinssillä on silti vielä paljon opeteltavaa koulu että estepuolella. Hieno hevonen tästä tulee!


Haha, ainakin on pitkää!

Tätä mieltä Prinssi on mun koulutuupeista :d


Ihanalla Prinssi ''vauvalla'' oli hauska mennä, kertakaikkiaan kun on niin kiva hevonen! Perinyt äidiltänsä ainakin koulupuolelle tuota omalaatuista säätämistä ja mielensä osoittamista..

Prinssi kuittaa!

Alla on vielä videota tästä liikutuksesta, musiikki valinta oli laiska, mutta tyytykää siihen :)


En oikeasti tajua miksi tää ei toimi Youtuben kautta, tämä kestää kauemmin kun teen tämän Bloggerin kautta, voi miksi lakkasit toimimasta.. No.. Katso video Youtubesta!

Nähdään ensikerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!