lauantai 26. heinäkuuta 2014

100# Vanhat tutut ja uusi tuttavuus

Santtu, Mintta vanhat tuttavuudet ja uusi..

Tosiaan, olen ollut nyt aika ahkera ja vihdoin sain vietyä Santun ja Mintan talliin. Santullekkin tein uudet suitset (koska vanhat on Fredillä) Mintan suitset korjasin, koska ne oli hiukan rikki. Sitten torstaina talliin saapui uusi tuttavuus, siitä lisää hiukan myöhemmin, Santun ja Mintan sivuille on lisätty hiukan kuvia, uuden hepan sivut ovat vielä toistaiseksi kesken. Katsomme pari kuvaa ennen kuin kerron millainen tallin uusin jäsen on ja koska tämä on sadas (100) postaus, teille tulee olemaan jotain spesiaalia, senkin lisäksi että blogi on saavuttanut 23 lukijaa! Todella ihanaa, kiitos!

Santusta aivan ihastuttava kuvaSantun suitsien erikoisuus.. kukahan mahtoi hahmottaa mistä kohtaa tämä on otettu?

Tosiaan täytin Santun kaulan uudestaan ja sen jälkeen laitoin keppiin ja Santun puolivuotta sitten aloitetut suitset ovat viimein valmiit, kyllä olen ollut laiska, sitten tänään Santtu pääsi talliin Tetriksen viereen. Santtu ja Tetris tuli ihan jees toimeen. Sitten Santtu pääsi laitumelle ja siellä tutustui uusiin tuttavuuksin ja kivastihan ne kaikki tulivat toimeen, ei erikoisuuksia siis.


Pari Mintasta napsittua kuvaa..

Sitten tallin uusimpaan jäseneen... Nimittäin... Vekkuun!


Tässä on Fight For What U Want eli siis tutummin Vekku. Vekku tuli tänne torstai iltana ja en kerinnyt sillä silloin ratsastamaan, talliin sisälle se pääsi vasta perjantaina. Vekku pääsi Fredin viereen. Fred ja Vekku ovat nykyään siinä missä Disney ennen oli. Vekku on ulkonäöltään aivan ihastuttava ja mitä ihastuttavampi ratsastaa! Vekku on noin 10-vuotias ratsuponi ruuna. Vekku omaa omasta mielestäni upeat askellajit ja tämän herran koulutaito yltää GP tasolle asti! Esteissä ratana vain 65cm ja yksittäisenä 70cm. Mutta Vekku on todellakin aivan upea ostos, lisätietoja Vekusta sen omilla sivuilla, jotka ovat toistaiseksi kesken. Katsotaan Vekusta hiukan kuvia..Alakulmasta kurkkii Fredi :'3Vekusta ja Fredistä ihastuttava kuva, näistä kahdesta tuli heti parhaat kaverit♥