maanantai 21. heinäkuuta 2014

99# Iltaratsastus

Tänään meninkin Fixulla

En ollut koko päivänä ratsastanut kenelläkään ja minun kuitenkin piti liikuttaa joku, niin päätin sitten hypätä Fixulla. Fixu oli siis tosiaankin laitumella ollut koko armaan päivän, joten jouduin sitten sen sieltä hakemaan. Tällä kertaa ei onneksi säikähdetty mitään. Sillä joskus vein Fixua laitumelle ja sitten Fixu säikähti isääni joka tuli ulos ovesta ja hyppäsi kaikki jalat ilmaan, onneksi ei päässyt irti (huh huh!) Tosiaankin sitten hain Fixun ja harjasin sen. Fixu ei sitä suurempia temppuillut ja otti kuolaimetkin suuhun kivasti, eli siis miellytti laittaa Fixu tällä kertaa kuntoon. Napsin Fixusta pari kuvaa ennen kun nousin selkään ja aloin verryttelemään Fixua.Sen jälkeen aloin mennä puomeja jotka asetin pitkälle sivulle (yksi askel jokaiseen väliin) ensin käynnissä. Taivuttelin Fixua ja lyhensin ja pidensin askelia molempiin suuntiin, ravissa menin normaalisti mutta tein puomien jälkeen voltin joka ylsi puomien alkuun, tein sitä jonkun aikaa ravissa molempiin suuntiin. Sitten aloin mennä laukassa puomeja ja yritin saada heti alkutunnista reippaan ja temmokkaan laukan että ei lopputunnista sitten alettaisi laiskottelemaan. Laukan nostot menivät tosi kivasti, vaikka Fixu yrittikin hiukan kuskailla ja varsinkin yrittää hypätä esteitä, vaikka ei niitä vielä saisi mennä. Fixu pukitteli ja keuli hiukan, mutta hetken päästä rauhottui. Fixua ärsytti tosin myös ötökät ja siksi pukitteli normaalia enemmän ja potki. Mutta kivasti silti meni. Annoin laukkojen jälkeen joksikin aikaa pitkät ohjat että Fixu saisi hiukan hengittää, näin illallakin oli +25 astetta.

Hetken käyntien jälkeen otettiin ohjat tuntumalle. Sitten alettiin hyppäämään, alotimme ihan 20-25cm korkeista ravissa verkaten ja kun olimme menneet molempiin suuntiin alettiin menemään laukassa, laukassa piti hiukan kannustaa eteenpäin mutta silti Fixu meni aivan upeasti.

Onnistunein kuva, voitte uskoa kuinka vaikeaa on saada kuvia yksin :')


Ei mennyt ihan askeleella yli :c

Sitten nostettiin tolppaeste 40cm korkeaksi ja mentiin sitä vasemmassa ja oikeassa suunnassa. Sitten aina välillä nostimme hiukan korkeammaksi, Fixu toki kävi välillä todella kuumana mutta hetken rauhoittelun jälkeen se otti hiukan rennommin. Kun esteet korkenivat Fixu kävi entistäkin kuumempana joten ottimme pikku välikäynnit pitkin ohjin ja sitten jatkoimme hyppäämistä. Jossain vaiheessa hyppäsimme vain yhtä pystyä joka oli 70cm korkea ja se ylittyi helposti, tämän jälkeen menimme Fixun kanssa loppukäynnit maastossa, että oli ihana iltatunti Fixulla!

Otin Fixulta varusteet pois ja harjasin sen ja vein hiukan kävelemään ja kuvailin sitä hiukan, Fixua oli todella kiva kuvata ja katsomme minkälaisia kuvia minä Fixusta sitten sainkaaan:
Sitten otin jonkun verran videotakin tämän iltaisesta ratsastuksesta, niin teinpäs siitä sitten pienen kosteen ja en tosiaankaan leikannut yhtään pätkää kaikki ovat orginal pätkiä; lukuun ottamatta että äänet on poistettu. Mutta muuten täysin alkuperäisiä. Mutta videoon;


Mitä piditte tämän kaltaisesta postauksesta?

1 kommentti:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!