keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

90# Näin matkaan käydään!

Ei mikään normi päivä..

Eli tänään ei ole mikään normaali päivä. Lähden nimittäin kesän ensimmäiselle leirille KhtLegendan luokse! Voi että olen innostunut! En malttaisi millään olla paikallani. Mukaan tulee Ronja ja Fred. Eilen illalla laitoin hepat jo lähtövalmiiksi ja varusteet kuntoon. Molemmille Ronjalle otin mukaan loimen, suitset, korvahupun ja rintaremmin. Ronja on muutenkin jo aika paska housu mutta toivotaan että matka sujuu hyvin ja paikan päälläkään ei olisi ongelmia. Fredille otin mukaan loimen, suitset ja rintaremmin. Eli siis molemmille otin normit varusteet. (kumpikaan ei omista riimua..)

Leirille tulee myös KhtHellman ja enää harvoin harrasteleva KhtSandrea (muistaakseni) ja tietysti sitten minä ja leirin vetäjä KhtLegenda. Tästä tulee niin paras leiri! Otan kameran mukaan ja leirin jälkeen teen siitä postauksen. Ilmoitan muuten jo nyt että en ole päivittämässä blogia ollenkaan 15.6.-19.6. Sillä olen oikealla hevosleirillä :)

Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja keli on hyvä! :)

2 kommenttia:

  1. Kyselisin vaan, että pidätkö ne kisat joista ilmoitit keväällä voorulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei en pidä. Mutta yleisleirin aikana on estekisat joissa on noin 6 luokkaa (en muista tarkasti) ja ne alkaa muistaakseni klo 15-16. Voidaan jatkaa keskustelua sähköpostitse > kht.speedlimit02@mail.com :)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!