sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

91# KhtLegendin leiri 4.6.-6.6

Että sellasta.. :D

Torstaina 3.6. Hevoset ja hevosten varusteet lähtövalmiiksi ja pakkasin reppuni matkaa varten.

Perjantaina 4.6. Laitoin hepat traileriin ja sitten lähdimme bussi pysäkille. Bussimme lähti Porista klo 14 ja saavuimme Forssan linja-autoasemalle klo 16. Epun luona olimme vasta puoli viisi. Siitä suoraan laitoimme kamamme huoneeseen missä nukumme ja sitten alkoi heti ensimmäinen tunti. Ensimmäisellä tunnilla menimme ihan omilla hevosilla, itse menin Fredillä. Hyppäsimme esteitä. Oikeastaan sen tunnin jälkeen olimme seuraavat 2 tuntia pihalla ratsastamssa keppareilla.
Sannilla on taas vuoden troll face :'D

Itse rakastuin Sonyaan ja Whymeen, mut olihan Oonakin ihana!

Eppu, oliko liian korkea?

Taasko kielto... ? :D
Loppu illasta oli vielä koulutunti minkä itse menin Oonalla. Oonalla oli varsin kiva mennä vaikka olikin hiukan haastavahko, mutta hyvin se meni. Taivutus meni hyvin ja taipui jopa kuuden askeleen väliin! Hei haloo! :D

Lauantaina 5.6. Aamusta satoi joten ei voinut mennä heti ulos, mutta onneksi kuivui nopeasti. Ulkona oli todella lämmin mutta menimme silti hyppäämään heti kun seuraava tunti oli mahdollista pitää erikoisesteitä! Saimme jotkut Epun hepat. Itse sain Whymen mikä oli ihana! Alku tunnista tuli kyllä aivan karsea kielto, koska tolpat kaatuivat ja itsekkin meinasin tipahtaa selästä! Ihan karsea kielto! Joskus puolenpäivän aikoihin menimme polskimaan järveen kun pihalla oli jo jotain +27 astetta. Uinti reissu meni ihan kivasti ja automatkatkin sujuivat! Itselläni oli mukana Fred.


Puti puhdas...
Kaunis Eppu!
Sunnuntaina 6.6. Lähdettiin vaan kotiin :D


VIDEO LEIRISTÄ


ÄÄNIVIDEO LEIRISTÄHUOM! Kaikki jotka ovat kuvissa saavat kopioida kuvia omaan käyttöönsä!

Tulossa vielä leiriin liittyvästä nimittäin: kotiutuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!