sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

93# Esteleiri 2014

Huhhuh, ens vuonna uudestaan?

26.6. Leiri alkoi klo 15, jolloin alkoi myös ensimmäinen tunti. Ensimmäisellä tunnilla menimme puomeja ja pieniä esteitä, pidensimme ja lyhensimme askelia sarjalla yms. Sanni meni Disneyllä, kun taas Kaisla meni Fabillä.

Ekalta tunnilta, Kaisla ja Fab.

Ekalta tunnilta, Sanni ja Disney.

Sen jälkeen olikin hiukan vapaa aikaa ja pelasin leiriläisten kanssa lautapelejä.

Vapaa aikaaa... :)

Sannin ilme on kyllä sellanen et ei hitto :D

Lautapeliä pelaillessa.

Mutta siis, sitten minä ja Sanni jouduimme häipymään leiriltä pariksi kolmeksi tunniksi, jonka aikana Kaislalla oli omaa vapaa aikaa. Viimeinen tunti joutui alkamaan vasta klo 20, jolle Kaisla ei valitettavasti osallistunut. Mutta Sanni ainakin meni Fredillä, menimme koulua ja hiukan pysähdyksiä yms. Sitten katsoimme illalla kauhuelokuvan nimittäin, Uinu uinu lemmikkini 2, mikä ei tosiaan ollut hirveän hyvä, enemminkin naurettava.. :D

Iltatunnilta napsittu kuva, Sanni ja Fred.

27.6. Heräsimme aamulla klo 9 ja teimme normaalit aamutoimet. Seuraava tunti alkoi klo 11, jolloin menimme kavaletteja. Kaisla ei osallistunut tunnille koska hänellä oli huono olo,. Mutta menimme tosiaan pientä rataa. Jos sitä radaksi voi kutsua. Sanni meni Tetriksellä, jota oli tietysti odottanut.

Nyt hiukan kuvia Sannista ja Tetriksestä, mikä loikka!

Niin ihana ;3

Kielto, voi voi Tetris.

Taas kielto :(

Yli vaan!

Seuraavaksi olikin sitten leirikaste, sitä en kuvannut, mutta kyllä he kastuivat ja kunnolla! Molemmat saivat melkein täysinäisen ämpärillisen kylmää vettä päälleen! Koska vastasivat moneen kysymyksiin väärin, mutta mikäs siinä. Mutta sitten minäkin kyllä sain leirikastekoston.. Hrr... :d

Sitten illalta hiukan kuvia:

Varastin isäni kengät :D

Naksulla on kivaa :3

28.6. Aamulla klo 11:45 alkoi tunti, jolloin harjoiteltiin estekisoihin 40-55cm rataa. Se meni ihan hyvin kaikilta osapuolilta ja heillä oli ihan kivasti työskenneltävää! :D Joka tapauksessa kuvia aamutunnin harjoitteluista tulossa:

Tiukka kurvi :)

Disney on tässä kuvassa vaan niin ihana ;3;

Sanni ja Fredii.. :3

Kaisla ja Disney.

Tyyli.. :D

Leirikisat Voihan nyt hitto kuinka tasaväkiset ja jännät kisat ne oli! Siis ei hitto että oli jännittävät hetket! Ruusukkeet tein kylläkin paperista, koska olin laiska.. Mutta ruusukkeet:

Tämän vuoden ruusukkeet.

Kaisla suoritti radan Disneyn kanssa puhtaasti ajalla 11,48 ja Sanni suoritti radan neljällä 4 virhepisteellä ajalla 11,28. Eli älyttömän tiukka kisa! Sanni olisi voittanut ajallisesti mutta viimeinen este putosi ;( Noh katsotaanpas tämän vuoden ylpeät kilpailijat:

Kaisla ja Dysneb voittivat tallille ensimmäisen ensimmäisen sijan ruusukkeen.

Sanni taas vei Fredin kanssa voittamansa toisen sijan ruusukkeen.


VIDEO LEIRISTÄ