tiistai 27. syyskuuta 2016

247# Kolmen postauksen kuukausi?

Yksinkertaisest anteeksi

Anteeksi. Epäaktiivisuuteni blogin puolella on ollut aivan järkyttävä. Tässä kuussa on tämä mukaan lukien tullut säälittävät kaksi postausta, mutta halutessani panostaa viimeiseen peruskouluvuoteeni menee melkein kaikki aika koulujuttujen parissa. 

Keppihevoset ovat edelleen osa arkista elämääni, mutta en ole kauheasti kerinnyt kirjoittaa mitään - eikä yksinkertaisesti ole tapahtunut mitään. Kuitenkin tallini siirtyi jälleen sisälle ja luultavasti nyt, jopa lopulliseti. Tästä lisää myöhemmin. Myös Rääppänä, Eco ja Frans ovat löytäneet itselleen uudet kodit. Ja luultavasti ensikuun alussa Speedlimitiin tulee uusi asukas, josta myös paljastan yksityiskohtia vasta myöhemmin. Mitä luultavammin myös jälleen alkavat salivuorot aktivoivat minua blogin puolella.

Ja, jotta sain tämän kuukauden puolelle edes sen kolmannen postauksen menin kuvaamaan Bitteä. Tarkoituksena oli saada syksyisiä kuvia, mutta valitettavasti lehtivihreä loistaa vielä kirkkaana muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eikä kunnon kuvia tullut. Ehkä sitten syksymmällä.
Nähdään ensipostauksen parissa ~