lauantai 17. syyskuuta 2016

246# Kisatauko ohitse

Se siitä kisatauosta sitten!

Hei. Olin 17.9. kisaamassa KPPK Championships -kisoissa Porissa. Porukkaa oli pieni määrä, joten kisat sujuivat ripeästi ja kaikilli oli mukavaa. Itse kisasin tyyliesteillä (ja extemporena yhden aikaluokan), sekä näyttelyissä, sillä küria ei pidetty. Mietein jo ennen kisaan lähtemistä miten tämä tulisi sujumaan, sillä en ollut harjoitellut tavoitteellisesti kilpailuihin - enkä tienyt kuinka hyvin varsinkaan esteet sujuisivat, sillä en ollut treenannut niitäkään. Loppujen lopuksi kisat sujuivat oikein mukavasti ja sijoituimme hyvin.

Ensimmäisenä oli ristikko tyyli, jonka starttasin Camulla. Arvostelu lappu näytti arviointeja:
vaihdot 4/5
askeleet 4/5
hypyt 3/5
tiet 4/5 
ja yhteispisteiksi kertyi 15/20 ja ylsimme tällä 3. sijalle tästä kyseisestä luokasta.

Toinen luokka, jonka starttasin menin Camulla ja se oli 30-40cm tyyli:
vaihdot 3/5
askeleet 3/5
hypyt 4/5
tiet 4/5
ja yhteispisteiksi kertyi 13/20, jolla ylsimme 2. sijalle, vaikka pisteet ropisivatkin alas. Camuhan kun ei ole estehevonen, joten vaihdoin seuraavaan luokkaan ratsukseni Bitten.


Seuraava luokka oli 40-50cm tyyli, jonka hyppäsin Bitten kanssa:
vaihdot 4/5
askelet 4/5
hypyt 4/5
tiet 5/5
ja yhteispisteiksi kertyi 17/20, jolla voitettiin luokka! Olin todella ylpeä Bittestä.

Tyyliesteiden jälkeen olin päättänyt, etten starttaa yhtäkään aikaeste luokkaa, mutta yllättäen päädyin hyppäämään Bitten kanssa meidän ensimmäisen 70-80cm korkuisen radan, josta yhdestä tiputuksesta huolimatta (sekä sotkuisesta radasta) sijotuimme 3. sijalle. Esteluokkien jälkeen olivat enää maastoesteet,johon en itse osallistunut. Näyttelyihin taas menin Camulla ja Bittellä.

Ensin oli tammaluokka näyttelyissä, johont tietenkin Bitte pääsi osallistumaan. Näyttelyissä arvosteltiin askellajit ja ulkonäkö. Laukka 4, ravi 4, pysähdys 4 ja käynti 4 (maksimipisteet 5). Eli suoritus oli täynnä tasaisia nelosia. Sijoituimme 1. sijalle Bitten kanssa. Ylpeä omistaja kuittaa. Tammaluokan jälkeen starttasi ori/ruunaluokka, jossa olin Camulla.  Arvostelu menetelmä oli sama. Laukka 4, ravi 4, pysähdys 5 ja käynti 4 (maksimipisteet 5). Suoritus oli yhtä tasainen kun Bittenkin kanssa lukuunottamatta parempia pisteitä pysähdyksestä.

Bitten ja minun 70-80cm luokka 4vp ja 3. sija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!