maanantai 21. maaliskuuta 2016

206# Rolls Royce on auto

Ei tässä tapauksessa..

Minulle saapui uusi ihan super poni! Ponin roduksi määriteltiin welshponi ja sektioksi määräytyikin a. Kuten jo otsikosta voi päätellä ponin nimeksi päätyi Rolls Royce, mutta kutsumanimi haahuilee vielä rokkitukan tuolla puolen. Ja siis jos joku ihmettelee poni päätyi oriksi. Olen jo pari kertaa tällä mennyt ja tämä on super ratsastaa! Reipas ja mukavat askeleet omaava. Koulussa tasainen, kuuliainen ja reipas. Esteillä taas kuumahko ja tempperamenttinen. Juuri mulle sopiva poni! Tasoltaan se on huimat Intermediaire II ja hyppää myös todella hyvin. Tästähän tuleekin kiva kisaponi ja olen jo muutamiin kisoihin tällä ponilla jo lupautunut menemään..
Nähdään taas pian toivottavasti jonkin järkevän postauksen merkeissä..

2 kommenttia:

  1. Kuinka vanhoja keppistelijöitä tiedät? Sellaisia jotka myös ratsastaa eikä vain tee keppareita? Tekis mieli taas aloittaa kepparit mutta tunnen oloni niin vanhaksi tähän lajiin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tunnen aktiivisia keppihevosilla harrastajia (jotka myös ratsastavat ja kisaavat aktiivisesti), jotka ovat 18-22-vuotiata ja keppariharrastus on kaiken ikäisille, joilla vain kunto kestää ja mielukuvitusta riittää! ;)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!