perjantai 23. lokakuuta 2015

188# Hurjimus

Nimi on ainakin kohdillaan!

Hellurei ja hellät tunteet taas.. Aijemmassa postauksessa vihjasinkin uudesta asukkaasta Hurjimuksesta, jonka kutsumanimestä en erityisemmin pidä. Alunperin tämän kyseisen konin ei pitänyt missään nimessä saapua talliin, eikä todellakaan jääädä. Sillä en ollut innostunut ponin ulkonäön takia sitten yhtään. No jokatapauksessa tämä sitten yhtäkkiä tulikin vaihdon kautta minulle. Ensin ajattelin myydä sen pilkkahintaan pois, mutta täytin ja laitoin kepinvarteen ja menin ratsastamaan sillä. Oikeastaan pidin siitä, vaikka luonteeltaan se on aivan kamala riiviö. Jotenkin Hurjimus vain sitten jäi talliin ja on nyt ainakin jonkin aikaa. Esteitä olen sen kanssa ennättänyt jo hyppäämään ja hiukan jotain koulukiemuroita, vaikkei niissä mikään paras olekkaan.

Keli on kamala, valoistus karsea, joten kuvien ottaminen oli todella haastavaa ilman ihanaa järjestelmäkameraa.. Voi että kun kaipaan sitä!


Tässä hevonen näyttää melkein valkoiselta..


Ei nätein ulkonäöllisesti, mutta muuten?

Niistä tulevista bloggauksista.. Olen nyt nähnyt mitä toivotte ja niistä tulen toteuttamaan ainakin MyDayn, asiapostauksia useammankin ja uuden talliesittelyn, kun sekin on matkan varrella kerinnyt muuttumaan. Olkaa kärsivällisiä! Yritän itsekkin olla.. Näkyillään taas pian!