torstai 22. lokakuuta 2015

187# Raju joukkomuutto

Ettenkö sanoisi..

Hellurei. Oli ihan pakko päästä sanomaan pari sanaa niistä hevosista jotka ovat viimeaikoina katoilleet tuolta asukki osiosta ja lähteneet maailmalle. Pitkäaikaisia ja suhteellisen pitkäaikaisia asukkaita on lähtenyt seikkailemaan pitkin maailmaa. Eli eivät ole enää Speedlimitin nimissä. Niihin kuuluu mm. Alice, Kenna, Pöly ja Pilko. Nämä kaunottaret ja herrasmies ovat virallisesti lähteneet matkaamaan mailmaa. Ikävä näitä pikkurukkia jää, varsinkin kun ketään ei ole kerinnyt vielä astumaan tilalle. Lukuun ottamatta yllättävää asukasta Hurjimusta, jonka jotkut ovat saattaneet tavatakkin aijemmin mm. Powerpollen vanhempien keppareiden suhteen. Yllättävä asukas todellakin, sillä suunnittelin myyväni tämän tamman oitis kun se minulle saapui, mutta toisin kävi. Hurjimuksesta voit lukea asukas sivulta, tosin tammalla ei valitettavasti ole vielä kuvia.


Alice oli nopeasti päätetty ostos Alisalta ja se saattoi vaikuttaa mielipiteeseeni tammasta. Alicella ja minulla ei oikein synkannut ja sen huomasi oikeasti heti. Toivon mukaan uudella omistajalla on parempi menestys tamman kanssa, kun hän on luvannut tehdä Alicesta kenttähevosen kisoihin.


Kenna oli hyvin harkitu Omg:lle hankittu varsa, mutta innostus loppui lyhyeen, toisin kuin Mintan varsaan samoihin aikoihin syntyneeseen Demiin, Kaikki innostus ja intohimo taisi mennä Demille ja Kenna jäi vähän sivuun. Uudessa kodissa Kenna jatkaa ratsuksi opettelua ja on kerinnyt starttaamaan jo kisoissakin hyvällä menestyksellä! Tammasta tulen taatusti vielä kuulemaan.


Pöly oli oma tekemäni tamma, jonka tein alunperin myyntiin. Tamma jäi hetkeksi punkkaamaan talliin, enkä loppujen lopuksi pitänyt siitä yhtään, joten tamma ansaitsi paremman kodin.


Pilko oli jonkin aikaa minulla sen jälkeen kun ostin sen Alisalta. Pilkolla ja minulla ei tuntunut synkkaavan ja päätin antaa sen innostukseni loputtua ylläpitoon Legendille. Siellä se olikin todella kauan, sillä aikaa kun yritin löytää sille parempaa kotia. Nyt Pilko on muuttanut uuteen kotiin näyttely- ja harrastehevoseksi. Toivottavasti sillä on nyt aktiivinen ja hyvä koti!