sunnuntai 14. joulukuuta 2014

125# Miksi niin hiljaista?

Heippa ystävät..

Olen ollut todella hiljainen keppareiden puolella, ainakin blogissa, tämän kuukauden. Talliani ollaan menty sörkkimään ja toisin sanoen joudun keksimään uuden systeemin. Huoneeni on liian pieni ja minulla on liian paljon hevosia. Toistaiseksi hevoset ovat saunassa, mutta en tiedä kuinka kauan se voidaan pitää enää niin. Olen miettinyt että pitäisikö myydä hevosia pois, mutta en saa mitään aikaiseksi. Toistaiseksi Pilko menee ylläpitoon Epulle.

Tein määritelmän ketkä jää ja ketkä eivät voi jäädä. Lähdön tekee ainakin Tintti, ehdottomasti. Vekusta ollaan jo tarjoiltu hintoja ja koteja, mutta en tiedä voinko luopua ihanuudesta. Disneystäkin ollaan tarjottu, mutta en minä siitä voi luopua! Tallissa on liikaa hevosia ja en tiedä onko minulla enää pian tallia ollenkaan.

Ensi kesän leirit pidetään, siksi aikaa talli on kokonaan minun. Talli on vähän vuorovaihtelussa, joten voi olla hiljaista. Muutenkin koko joulukuu on ollut sähläystä. Nyt minulla on synttärit ja pyrin juhlimaan niitä (14.12) Tosin sukulaisteni kesken.

En ole lopettamassa, harrastus ei ole hiipumassa. Pysyn edelleen kuvioissa mutta blogissa voi olla hiljaisempaa, koska en yksinkertaisesti keksi mitään järkevää postattavaa. Tämäkin tuli jonkin verran pakko pullanna. Toistaiseksi muut hevoset jäävät talliin ja jatkan hiljaisesti tätä harrastusta, postauksia tulee kun kerkeän kirjoittamaan tai kuvaamaan.

Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoilleni!