sunnuntai 1. joulukuuta 2013

43# Luukku 2: Vanhat asukkaat

Vanhat ja unohdetut..

Juu.. eli nyt kalenterin toisen luukun aiheena on vanhat asukkaat! Siis tallin.. Harvot tietävät ketkä täällä on ennen asunut.. Joten katsotaan, katsotaan..


KhtHellmanin kasvatti ja tekele Pegasos. Parempaa kuvaa en Pegasoksesta löytänytkään. Pegasos oli yksi tallini hankalimmista asukkaista. Pegasos oli andalusianhevonen (nykyään rodun nimi on PRE) muistaakseni. Pegasos oli hankalahko ja myin sen sitten jossain vaiheessa pois.

Engel Des Himmels taisi olla nimeltään.. Ja kutsuttiin Ladyksi. Lady lopetettiin jalka ongelmien takia. Kesällä Lady pääsi vielä 40cm kokoisia esteitä mutta syksyn alettua Ladyn jalat kestivät tuskin puomejakaan. Oli aika päästää 15-vuotias (muistaakseni) Lady paremmille poluille. (R.I.P)

Kuutti oli suomenhevonen ja oikealta nimeltään Saimaannorpan poikanen. Kuutti myytiin saksalaiselle tallille loppu syksystä.

Keep Scrolling, tutummin Skipper muutti kesäloman loputtua (muistaakseni) eräälle pikkutytölle ratsuksi. Skipper on knabstrubinhevos ori. Olin kerran sen kanssa kisoissakin.

Wind of Gange, tutummin Sessa muutti syksyllä eräälle tutulleni. Sessa on dartmoorinponi tamma ja sen kanssa oli kyllä mukavaa. Onneksi ei hirveän kauaksi muuttanut.

My Little Terrorist, tutummin Terror tai Terroristi. Terroristi muutti kesälomalla uuteen kotiin. Terroristi ei oikein mielyttänyt silmää.

The Birgthest Star tutummin Stara. Stara muutti kesälomalla KhtHellmanille ja sieltä se muuttaa pian pois. Staran kanssa oli mukavaa vaikka jouduinkin usein tappelemaan sen kanssa. Staran kanssa sattuneen onnettomuuden jälkeen en enää sillä hypännyt ja se oli sääli. Joten myin Staran pois..

Nebisco tutummin Nebu, oli kiva pikku risteytys tamma. Loppujen lopuksi tajusin että meillä ei oikein synkannut. Joten Nebu muutti ystäväni luokse.

Storia Del Fiore tutummin Fiore. Fiore oli mintalle syntynyt varsa. Kun Fiore oli täyttänyt buoden sen oli aika lähteä uuteen kotiin.

Oikeaa nimeä en muista mutta oli kutsumanimeltään Siru. Siru oli ihana pikku estepommi ja meillä meni hyvin. Mutta loppujen lopuksi Sirun ja minun tiet erosivat.

Dirty Dancer (?) tutummin Dance. Dance oli ihan kiva pikku tapaus, mutta ei meillä synkannut. Joten Dance sai muuttaa uuteen kotiin.

Hilla.. oikeaa nimeä en muista. Hillalla ja minulla ei oikein synkannut ikinä joten se sai etsiä itselleen uuden kodin.

Oikeaa nimeä en muista mutta kutsumanimi oli Jazz.. Jazzilla ja minulla meni aluksi hyvin. Mutta loppujen lopuksi Jazz sai etsi itselleen uuden kodin.

SL Forever Freedom, tutummin Filmi. Filmi oli vähäsen no hulluhko tapaus ja en sitten jaksanut sen kanssa tapella, joten sai etsiä itselleen uuden kodin.

Little King (?) tutummin Kingi. Alun perin tilasin sen tilarina mutta ei todellakaan vastannut odotuksiani joten myyntiin se loppujen lopuksi meni.


Nähdään luukussa 3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!