sunnuntai 7. helmikuuta 2016

200# Epäonnen ja onnen kisat

Kilpailuissa tuli oltua pitkästä aikaa..

Olin tosiaan pitkästä aikaa kisoissa. Ratsukseni valitsin kaikkiin luokkiin tällä kertaa Kallen. Päätin startata kaikki kilpailujen luokat, jotka sitten olivat muistaakseni 10-20cm tyyli, 40-50cm aika, 60-80cm aika ja improvisaatio kür. Jännitti kyllä todella paljon ennen kisoja, mutta loppujen lopuksi menivät ne ihan hyvin. Esteistä tuli kolme puhdasta rataa ja 40-50cm luokassa pääsin 2. sijalle. Valitettavati kür oli pakko kesteyttää, sillä nilkka meni ihan tunnottomaksi yhdessä kohtaa ja meinasi pettää suoraan alta, jossa varmasti näkyi pienenä kompurointina. Nilkan jälkeen olin silleen, että kyllä tämä vielä menee, mutta kun seuraavaksi polvi teki saman luovutin radan kesken, mikä oli sääli. Muutenkin kür oli hätiköivä ja varmasti kauheaa katsottavaa. Tyyliluokkakaan ei mennyt hääppöisesti, sillä mitkään askeleet ei tunteneet menevän tasan.

Kisat olivat sisällä joten kuvat ovat sen laatuisiakin. Kuvista voi kysellä sähköpostin kautta kht.speedlimit02@gmail.com.


Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh


Kuva © Viltsuh

Tästä edespäin itseottamiani kuvia. Valitsin parhaat päältä. Lisäkuvia itsestään voi edelleen tiedustella sähköpostin välityksellä tai jättämällä oman sähköpostinsa kommentteihin. Muistathan mainita mm. nimesi, tuntomerkkisi tai hevosen ulkonäön, sillä en muista suurinpiirtein kun Renhetin, Ezmerellan jne.

Postaukseen saattaa ilmestyä lisäkuvia kun saan niitä, nähdään taas pian :)