sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

162# Disney, aina unelmaponi

Disney, aina unelmaponi ja aina tulee olemaan


Arvasitteko jo? Disney on ollut jo vuoden meillä! (En viitsinyt laittaa sitä tyypillistä, one year) Tänään siitä on tullut tasan vuosi kun Disney on tallillemme saapunut ja olimme vasta tutustumassa tähän kauniin väriseen poniin. Disney oli tilausponi, jota olin kaivannut todella kauan. Sain Alisalta mahdollisuuden tilata tämän upean ponin. En odottanut että Disneystä tulisi ihan sen näköinen mitä on, siitä tuli upeampi. Odotin Disneyn tuloa innolla ja viimein pääsin noutamaan sen!


Disney oli jo aluksi hyvin lupaava ja kuuliainen. Estepuolella löytyi intoa yhtä paljon, kun taitoa kuolupuolella! Disney todettiinkin loppujen lopuksi GP-tason kouluratsuksi, joka tosin ylittää myös taidokkaasti esteitä! Disney oli ratsastettavuudeltaan ja luonteeltaan täysi kymppi! Niin näppärä, herkkä ja kiltti neiti oli upea lisä tallin jääräpäisiin ja tulisiin ratsuihin. Disneytä ajattelin omaksi yksityiseksi ponikseni, jota muut eivät sitten mm. leireillä saisi ratsukseen, mutta luovuin ajatuksesta, koska tallissani oikeastaan jokaisella hevosella saa mennä. Disney ei ollut poikkeus.

Disney on viime aikoinakin osoittanut taitoa estepuolella!
Kuva © Alisa

Myöhemmin Disney tuli täyteen kukkaansa, se kulki upeasti muodossa ja pohkeiden välissä, hyppäsi hyvin ja aina innokkuutta ja vauhtia riitti, mutta pysyi käsissä. Disneyn kanssa oltiin myös maastoiltu ja sielläkin poni käyttäytyi niin upeasti kun voi. Koko postaus tulee nyt täyteen vain kehuja Disneystä, mutta minkäs sille voi kun ei siinä ole moitittavaakaan? Pian tämäkin tamma oli tärkeä osa tallia ja sen jäseniä, osa perhettä, eikä enää vain uusi poni. Nyt Disney on vakituisesti ollut minulla vuoden ajan ja koko sen vuoden se on antanut vain iloa ja onnistumisia ratsastuspuolella.

Disney on päässyt altaaseenkin kahlaamaan!

Disney on käynyt myös näyttelyissä ja ansainnut sieltä itselleen yhden arvonimen, jos vaikka tulevaisuudessa nappaisimme lisää arvonimiä. Kisamenestystä ei ole muutakun URL-puolella, mutta olen asettanut tavoitteen että aijon startata Disneyllä este tai koululuokan. Olen nyt viime aikana (kuten postauksista huomaa) käynyt Disneyn kanssa jopa valmennuksessa! Se oli rakentava kokemus ja sain Disneyn jopa kulkemaan hyvin ja tasaisesti eteen, esteilläkin. Odotan Disneyltä ja meidän tulevilta vuosiltamme pelkkää hyvää, katsotaan mihin tulevaisuus meitä viekään!