tiistai 12. toukokuuta 2015

156# Parantelemisen varaa

Mietiskelyä.. mietiskelyä..

Hei. Pikku hiljaa pääsen takaisin arkirytmiini, vaikka vielä yskittää ja nuhaakin on jonkin verran, mutta siitä selvittäkööt. Tänään aluksi mietin että en viitsi mennä ulos, kun jalat ovat hiukan kipeät, mutta menin sitten kuitenkin, koska en jaksanut sisällä kyykkiä. Ajattelin hypätä, mutta aloitin kuitenkin tasaisella ja ratsukseni otin pitkästä aikaa kaikille tutun Omg:n. Omg:llä menin viimeksi ennen kun kuume oli noussut ja sillon ei ollut kauhean mukava ratsastaa, edes Omsulla. Kuitenkin tänään huomasin että olin melkein unohtanut kuinka hieno poni Omg todella on! Omg:llä oli tyypillisesti estesuitsensa, eli kuolaimettomat. Hienosti se toimii joka lajissa niiden kanssa!

Aloitin siis verkkaamaan tasaisella, paljon ravi ja laukka työnskentelyä. Kokoamisia, pidennyksia, asetuksia, taivutuksia.. Paljon kaikenlaista kivaa tekemistä. Ajauduin ajattelemaan ravini ja laukkani ilmavuutta ja sun muuta.. ei. Ei se ei ole ilmavaa. Näytän maata raahaavalta muulilta, joka ei saa jalkojaan ylös. Kauhean näköistä, suorastaan hävettää minun maata hipovat ja laiskan piirteiset askellajit toisiin ihmisiin verrattuna. Kesän aikana ajattelinkin hankkia jalkoihin enemmän lihaksia ja päästä näistä laahaavista ja laiskoista askelluksista eroon.. Omg meni hienosti kuten tyypillisesti.


Missä on voima ja ilmavuus?Sitten jatkoimmekin hyppäämisellä, esteistä oli taas aika haastava napsia kuvia, joten niitä ei paljon kerääntynytkään. Aloitimme ristikosta ja korkein minkä kuvalle sain oli tietääkseni 50cm (korkein tunnin alla hyppäämäni oli tällä kertaa vaivaiset 70cm), edes järkevältä näyttävät kuvat, eivät ole niin järkeviä kun olisin voinut toivoa, tuohon hyppytyyliin pitäisi myös löytää voimaa, innokkuutta ja tyyliä.. On ainakin kesäksi puuhaa, mitä luulette?
Nähdään ensi kerralla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!