sunnuntai 25. tammikuuta 2015

113# Fixun sekoilut

Liikutimpas Fixua!

Heippa, tänään olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja menin kerrankin taas ulos liikkumaan, kun olen ollut laiska, hitsi mun kanssani. Päätin sitten lähteä ulos urheilemaan ja ratsukseni valitsin ihanan Fixuliinin. En kerta ole sillä pitkään aikaan ratsastanut. En ottanut ollenkaan videota, pelkkiä kuvia. Ajattelin että vaihteen vuoksi tämä olisi paljon hauskempi, kuin se että otan pelkkää videota.


Aluksi otin pienen ''lämpö'' kävelylenkin Fixun kanssa, se ei ollut kovinkaan pitkä. Sitten menimme hetken ravia urilla ja vähän laukattiinkin. Otimme ensimmäiset hypyt pikkupystylle ravissa. Fixu oli reipas, eikä tuottanut ongelmia. Fixu oli oikeastaan koko ratsastuksen ajan todella hienosti. Laukka oli reipasta, mutta hillittyä ja herra kuunteli tarkasti mitä pyysin. Sitten otimme laukassa viimeiset hypyt, ennen kuin siirryimme hyppäämään isompaa pystyä. Loppujen lopuksi nostin koreuden 40cm asti, sen korkeampaa en edes viitsinyt kokeilla,..


Minun mielestäni oihan onnistunut kuva, Fixulla on kyllä ihan oma tyylinsä!

Asento on niin naurettava että huh huh..
Hypyt hypättyäni siirryin urille tekemää voltteja ja taivutuksia ravissa ja laukassa. Fixu olisi halunnut vielä hypätä ja välillä osoitti siitä mielipidettään. Herra ei ollut auhean innostunut tasaisella työnskentelystä, kun olisi voinut hypätäkkin! Lopuksi siirryin pois kentältä vähän pidentämään askelia laukassa ja ravissa. Vähän irroteltiinkin laukassa. Lopuksi ravasin pitkin ohjin kentällä ja kävelin loppu käynnit. Oli ihan mahtava tunti, tästä jäi hyvä fiilis.. :)


Fixu vähän irrotteli!Kerrankin kaunista ravia.. köh.

Ja sitten vähän laiskempaa..Fixu, mitäs hiivattia?

Tällästä tälläkertaa, nähdään ensi kerralla! Toivottavasti piditte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!