sunnuntai 4. elokuuta 2013

10# En keksinyt muutakaan xd

No juu en.. joten mietteitä/aatteita/suunnitelmia c:

Juu.. xd Sori nyt kun tuli tämmöne kakka :d Mutta silti. Kun en nyt keksinyt muutakaan. Voisin tehdä my dayn kuvina c: Mutta en tiedä. Ensikertaan? No siis. Mietteitä. Tätä täytyy miettiä.

Jos tekee kepparia 2h tuleeko siitä ruma? Jos tekee kepparia 1h tuleeko siitä hieno?
-Minun kohdallani kyllä. Joillakin tulee helpommin joillakin haastavammin hienoja keppareita. Jokaisen oma asia.

Mitä kepparisi syövät?
-Hyvä kysymys. Joskus heinää. Useimmiten mineraaleja ja kauraa. Ja joskus ne saavat herkkuja. Tietenkin ne syövät myös laidun ruohoa. Yleistä. c:

Kuka on rumin tekemäsi keppari? Entäpä hienoin?
-Rumin taitaa olla Vappu. Omasta mielestäni. Sitten hienoin on ehkä Dance. Mutta se on vielä vähän kesken ;D

Mistä kankaasta teet kepparin? suitset? pehmustimet? pintelit?
-Kepparin teen.. öö.. fleeceestä. Suitset teen tekonahasta. Pehmustimet mahd. fleece. Ja Pintelit ovat ihan pintelit. Ostan niitä hevoskaupoista (::

Ööö.. Aikamonen kysymyiä juttuja c: Mutta nyt sitten aatteita! Mutta koska ei ole mitään ei ole aatteita! xD Vaan suunnitelmia! Noniin..

Staran aijon myydä n. 2kk päästä. Johtuen eräästä ''pikkuseikasta''. Ensivuonna pidän este- ja yleisleirin. Eikö ole kivaa! :D Sitten aijon joskus ehkä tehdä jollekkin varsan. Ehkä. Aijon ehkä myydä Nebun pois. :c Johtuen kiinnostuksen loppaamisesta poniin. Joten juu... Sitten ei taida olla suunnitelmia tämän enempää!

Lukijoita olisi kiva saada lisää! Joten blogia saa jakaa kepparisivuille/omaan blogiin/muualle mistä saa julkisuutta! Kiitos hirveästi jos viitsisitte vaivautua! c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä viestiäsi useampaan kertaan? Kiitos!