tiistai 23. heinäkuuta 2013

4# Hevosten menneisyys

Heppojen menneisyys

Päätin kertoa teille heppojen menneisyyden kun en muutakaan keksinyt! (; Joten nyt tulee kaikkien omien heppojeni menneisyys! Ja tietysti toisen ylläpitäjän. ehkä // sen päätös :D

Mintta
Mintta syntyi Kht Hellmaniin,Siellä Minttaa alettiin kouluttaa. Minttaa oli vaikea kouluttaa ja melkein mahdoton! Kunnes Kht Hellman sai mintan edes vähän kuuntelemaan alkoi harjoittelu. Mintta meni kiltisti ja kunnolla. Sen jälkeen mintta lähti vuodeksi eräälle koululle. Jossa sai olla mukana näytöksessä. Esityksen jälkeen se ei enää mennyt niin hyvin ikinä kun ennen esitystä. Mintta on epävarma poikia & miehiä kohtaan,koska koululla eräs poika hakkasi sitä. Sen jälkeen kun Mintta pääsi koululta,Mintta tuli heti minun luokseni.

Skipper
Skipper oli ennen sirkusponi saksalaisessa sirkuksessa. Skipper osasi upeita temppuja ja oli sirkuksen tähti. Skipper osaa enää vain osan tempuista. Skipper myytiin pois koska se villiintyi muiden hevosten kanssa esiintyessään ja nousi takajaloilleen. Ratsastaja putosi ja mursi kätensä. Skipper myytiin minun luokseni.

Terroristi
Terroristi myytiin siittolalta minulle. Terroristi oli siis ori siittolalla ''töissä''. Terroristi oli antanut 76 astutusta ennen kun muutti luokseni siittolalta. Terroristille ei ollut enää paikkaa siittolalla ja se jouduttiin myymään. Joten Terroristi muutti luokseni!

Sakke
Sakke on ex-ravuri. Sakke asui erään naisen luona,joka halusi kouluttaa sen ravuriksi. Sakella oli vaan yksi ongelma. Jäykät jalat. Se huomattiin vasta startissa. Sakke myytiin pois eräälle tallille. Ja siellä se kerkesi asustaa jonkin aikaa. Mutta talli lopetti ja myi Saken minulle. Sakke voi joskus vielä mennä innostuessaan kunnon ravuri ravia.

Stara
Stara myytiin ratsastus tallilta minulle. Staralla on ihan normaali menneisyys.

Nebu
Nebu syntyi vuonna 2002,tanskassa. Siltä odotettiin esteillä paljon. Nebua alettiin kouluttamaan ja se hyppäsi todelal hyvin! Se oli valmis kisoihin. Nebun ensimmäiset kisat menivät hyvin ja Nebu sai toisen sian. Nebun toiset kisat menivät surkeasti. Nebu kumoonratsasti ja sen omistaja oli pettynyt. Omistaja myi Nebun tallille samalle tallille minne Sakke meni. Ja kun talli lopetti Nebu tuli Saken kanssa minun luokseni.

Ladyn & Kuutin menneisyys tulee ehkä myöhemmin ;)) Riippuu wolffisi100:dasta! :DD