Kisaus-lista

Täältä löydät listan hevosista, jotka etsivät kisaajia tai listan ihmisistä, jota jo kisaavat jonkin hevosen kanssa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan kisaamisen hevosella, jolla ei vielä ole kisaajaa otathan yhteyttä Instagramin directissä tai sähköpostitse?

Kisaajaa etsivät


London Stocky

Mahdollisuus kisata HeB ja 80cm tasolla. Ei tarvitse tavoitteellista kisaamista. Yksi luokka sinne tai tänne riittää. Sopii myös opetusmestariksi helpolle tasolle. Luonteeltaan kiva ja sympaattinen, mutta kyttää erikoisesteitä ja saattaa viskoa päätään ihmisellä, jonka ei tunne osaavan asiaansa selässä. Ei ihan perusta kisaamisesta, mutta kyllä toimii kun laittaa toimimaan! Etsii yhtä kisaajaa.

Biitti From Smimi

Mahdollisuus kisata HeA ja 80cm tasolla. Kapasiteettiä riittää varmasti esteille enemmän, joten saa viedä esteillä eteenpäin. Varmasti pomppaa metriäkin helposti. Jos ulkonäkö ei ole kaikkein tärkein vaan luonne ja loistava ratsastettavuus on tämä ori juuri oikea valinta. Hieman turhan tulinen ja vaikea, mutta kunhan saa napit kohdilleen on tästä vaikka ja mihin. Etsii yhtä kisaajaa.Lista kisaajista

Demi (2018-), Bitte (2019-) & Minja, @kenttatallicanem
Loki (2018-), Luna (2019-) & Aada, @kenttätalli_silwer
Fred (2019-) & Olivia, @khtchabel
Iivo (2018-) & Pepa, @kht_grian puolomistuksessa
Kari (2019-) & Martsi, @kenttatallicoral
Vekku (2019-) & Petra, @estetalli.champ

Entiset kisaajat
Kake (2018) & Martsi, @kenttatallicoral Kake on nykyään Martsin omistuksessa
Luci (2018) & Olivia, @khtchabel Luci on nykyään Olivian omistuksessa